iPhone 8 skins

Toon:
per pagina

22 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 8 skin kopen om je iPhone 8 te pimpen met een coole skin? Met deze hoogwaardige skins voor de iPhone 8 is het zelf wrappen van je iPhone een fluitje van een cent. In onze speciale video laten we je stap voor stap zien hoe zelf de iPhone skin kunt aanbrengen.

Skins

iPhone 8 skin in alle kleuren en prints

Ben je op zoek naar een coole iPhone skin in een speciale kleur of coole print? Met het uitgebreide iPhone 8 skin assortiment vind je altijd een coole skin die bij je past. Alle skins zijn van de hoogste kwaliteit en daarnaast met onze video eenvoudig zelf aan te brengen met een normale föhn als hulpmiddel. Naast het coole design bieden deze skins ook nog eens extra bescherming aan je iPhone 8!

Zelf eenvoudig je iPhone 8 skin aanbrengen

Het aanbrengen van de iPhone skin is met onze video erg eenvoudig (zonder ervaring) zelf uit te voeren. De skins worden geleverd op een speciaal uitgesneden sticker val en zijn na het verwijderen van het vel direct te plaatsen op de iPhone. Door de perfecte pasvorm zijn deze eenvoudig op je iPhone 8 aan te brengen.

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

Voor het aanschaffen van je iPhone skin ben je bij FixjeiPhone aan het juiste adres. Het gehele assortiment iPhone skins is door het team van productspecialisten zorgvuldig samengesteld op basis van de kwaliteit van de skins.

Zo ben je er zeker van dat de skins van lange duur goed blijven zitten en eenvoudig zijn aan te brengen op de iPhone. Met ruim 10.000 beoordelingen met gemiddeld een 8.9 weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is en je zult genieten van je nieuwe product.

Vragen over de iPhone 8 skins?

Gebruik tijdens het aanbrengen van de iPhone skin altijd onze video zodat je stap voor stap weet wat je moet doen. Heb je verder nog vragen over het aanbrengen van de skin of over een product? Neem dan direct contact met ons op via de chatmogelijkheid op de site.