iPhone 7 skins

Toon:
per pagina

15 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 7 skin kopen om zo jouw eigen iPhone te pimpen met een coole skin voor je iPhone 7? Met deze hoogwaardige skin kan jij eenvoudig zelf je iPhone 7 customizen! Het aanbrengen van de iPhone 7 skin is met onze video eenvoudig zelf te doen!

Skins

Uitgebreid assortiment met iPhone 7 skins

Wanneer je op zoekt bent naar een iPhone 7 skin zit je hier op de juiste pagina! Het assortiment iPhone 7 skins bevat coole prints en daarnaast ook vele normale kleuren waarmee jij je iPhone omtovert tot een cool device. Een skin wordt ook wel een wrap of een cover genoemd en biedt naast een mooie versiering van je iPhone ook nog eens extra bescherming aan.

Zelf eenvoudig je iPhone 7 skin aanbrengen

Met de speciale montage video is het aanbrengen van je eigen iPhone 7 skin een fluitje van een cent. Zelfs zonder enkele ervaring is het aanbrengen van een iPhone skin met een normale föhn eenvoudig zelf uit te voeren. De skins zijn namelijk helemaal op maat gemaakt waardoor deze na het verwijderen van het stickervet direct is aan te brengen.

Met het aanbrengen van deze iPhone 7 skin customize jij je eigen iPhone 7 tot een cool device!

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

Het team van productspecialisten heeft dit iPhone 7 skin assortiment zorgvuldig samengesteld op basis van kwaliteit. Na de skins uitgebreid te testen weten wij dan ook als geen ander dat de kwaliteit optimaal is.

FixjeiPhone is de grootste reparatie website met een uitgebreid assortiment iPhone onderdelen en gereedschap met daarbij alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone te fixen! Met een groot team specialisten bieden wij hulp of afstand aan via een chatmogelijkheid.

Vragen over de iPhone 7 skins?

We adviseren om voldoende de tijd te nemen voor het aanbrengen van de skin. Gebruik daarnaast altijd de video, zo zie je namelijk stap voor stap hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen.

Heb je vragen over een iPhone 7 skin of over het aanbrengen van de skin? Neem dan direct contact op met een van de specialisten die je via de chatmogelijkheid op de site kunt bereiken.