iPhone 7 Plus skins

Toon:
per pagina

23 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 7 Plus skin kopen om zo jouw eigen iPhone 7 Plus te pimpen met een coole skin? Deze hoogwaardige iPhone 7 Plus skins zijn met onze uitgebreide video’s eenvoudig zelf eenvoudig aan te brengen op je iPhone 7 Plus.

Ruime keus uit iPhone 7 Plus skins!

Fixjeiphone heeft na lang onderzoek eindelijk een groot iPhone 7 Plus skin assortiment met veel kleuren en patronen. Deze skins zijn zorgvuldig uitgezocht met focus op de beste kwaliteit. Het aanbrengen van de iPhone 7 Plus skin is zo makkelijk dat iedereen het kan! Je iPhone ziet met deze skin er cool uit en is ook nog beter beschermt!

Eenvoudig aanbrengen van je iPhone 7 Plus skin

Het aanbrengen van een iPhone skin is enorm makkelijk met onze video handleiding. Met deze video kan je jouw iPhone van een enorm coole skin voorzien binnen 5 minuten! Iedereen kan dit zonder speciaal gereedschap, bij de skin zelf leveren we ook een eenvoudig plak sticker zodat het zeer makkelijk is.

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

Als je kwaliteit wil dan kies je voor Fixjeiphone, onze focus ligt hier volledig op en wij doen er alles aan om een klant tevreden te houden. Met meer dan 10.000 reviews zijn wij de grootste van de Benelux en staan met onze live chat elke doordeweekse dag tot half 12 in de avond voor je klaar!