iPhone 6s skins

Toon:
per pagina

16 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 6s skin kopen om je eigen iPhone te pimpen? Met deze coole iPhone 6s skins tover jij je eigen iPhone 6s om in een fluitje van een cent! Het aanbrengen van de skin is met onze video stap voor stap eenvoudig zelf uit te voeren in een paar minuten!

Skins

iPhone 6s skins in alle prints en kleuren

Met het uitgebreide iPhone 6s skin assortiment vind je hier alles om je eigen iPhone 6s te pimpen in een cool device. Naast de standaard kleuren vind je ook coole prints waarmee jij je helemaal onderscheidt ten opzichte van alle standaard ogende iPhones. Een skin is ook wel bekend onder de naam cover of wrap. Het zelf wrappen van je iPhone is momenteel een opkomende trend!

Zelf eenvoudig je iPhone 6s skin aanbrengen

De skins zijn speciaal ontwikkeld zodat je binnen een paar minuten de skin kunt aanbrengen. De skin is direct aan te brengen vanwege de goede pasvorm. In de video laten we je zien hoe je dit zelf eenvoudig kunt doen met een normale föhn als hulpmiddel.

Tover je iPhone 6s nu om met een coole skin en customize je iPhone zelf!

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

Het team van productspecialisten heeft het iPhone skin assortiment zorgvuldig samengesteld en geselecteerd op de hoogste kwaliteit. Zo garanderen wij hoogwaardige skins die lange tijd zullen mee gaan en perfect zijn aan te brengen.

Naast het aanbieden van iPhone accessoires levert FixjeiPhone ook alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone, iPad of MacBook te repareren! Met de chatmogelijkheid bieden we hulp van afstand en kan een van de specialisten je direct verder helpen!

Vragen over de iPhone 6s skins?

Neem voor het aanbrengen van de iPhone 6s skin voldoende de tijd en volg onze video stap voor stap. Heb je daarnaast voor een van onze specialisten nog een vraag over een skin, het aanbrengen van de skin of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!