iPhone 6s Plus skins

Toon:
per pagina

27 producten

Sorteer op :
Layout     

Deze coole iPhone 6s Plus skins toveren je iPhone om tot een iPhone met een cool design! Het aanbrengen van deze iPhone 6s Plus skins is met behulp van onze uitgebreide video eenvoudig zelf te doen in een paar minuten!

Enorm iPhone 6s Plus skin assortiment!

Als je opzoek bent naar een iPhone 6s Plus skin dan ben je bij Fixjeiphone aan het juiste adres! Wij hebben een enorm assortiment met veel verschillende soorten patronen en kleuren. Het plaatsen van de skin is met onze techniek erg simpel, vooral met onze handige video! Eenmal de skin aangebracht is je iPhone voorzien van een coole skin en beter beschermt!

Simpel aanbrengen van je iPhone 6s Plus skin

Samen met onze video is het aanbrengen van de iPhone skins  een fluitje van een cent. Zo kan je al binnen 5 mintuten een skin op je iPhone 6s Plus hebben! Bij de skins leveren we ook een speciale sticker zodat het bevestigen enorm makkelijk is!

Waarom Fixjeiphone?

Fixjeiphone is de grootste website van de Benelux en wij staan voor kwaliteit. Onze iPhone 6s Plus skin zijn zorgvuldig uitgekozen en uitgebreid getest door onze specialisten. Zo weet je 100% zeker dat je pure kwaliteit krijgt!