iPhone 6 skins

Toon:
per pagina

16 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 6 skin kopen om zo eigen iPhone te customizen met een coole skin? Met deze iPhone 6 skins is het zelf customizen van je iPhone 6 een fluitje van een cent! De skin is met behulp van een video eenvoudig zelf aan te brengen!

Skins

Uitgebreid iPhone 6 skins assortiment

FixjeiPhone biedt een uitgebreid assortiment iPhone 6 skins aan met onder andere standaard kleuren maar ook coole prints. Het zelf wrappen van je iPhone 6 is tegenwoordig erg populair. In plaats van de standaard look van een iPhone 6 tover je met behulp van een skin je iPhone 6 om tot een coole iPhone! Een skin wordt ook wel een wrap of een cover genoemd en biedt naast het versieren van je iPhone ook nog eens bescherming tegen krassen of andere mogelijke beschadigingen.

Eenvoudig aanbrengen van je iPhone 6 skin

Met deze speciale iPhone skins is het aanbrengen van de skin erg eenvoudig (zonder ervaring) uit te voeren. In een speciale video laten we je stap voor stap zien hoe je de skin zelf kunt aanbrengen op je iPhone 6. De skin is na ontvangst direct klaar voor het aanbrengen, met de speciale sticker zal dit perfect om je iPhone passen.

Met het aanbrengen van de skin customize jij je eigen iPhone 6 tot een cool device!

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

FixjeiPhone staat voor kwaliteit. Het productteam heeft het assortiment iPhone 6 skins dan ook zorgvuldig geselecteerd en getest zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is. FixjeiPhone is de grootste reparatie website van de Benelux met als specialisatie de iPhone.

Het team specialisten weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het leveren van kwaliteit is met daarnaast een snelle verzendmethode en hulp op afstand via onze chat.

Vragen over de iPhone 6 skins?

Neem voor het plaatsen van de iPhone 6 skin altijd voldoende de tijd zodat je geen fouten kunt maken. Heb je verder nog vragen over de iPhone 6 skin of over het aanbrengen van de skin? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze specialisten je verder kan helpen!