iPhone 6 Plus skins

Toon:
per pagina

27 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 6 Plus skin kopen om zo eigen iPhone 6 Plus te customizen met een skin? Met behulp van deze coole iPhone 6 Plus skins tover jij je iPhone 6 Plus in een fluitje van een cent tot een iPhone met een cool design. Met de speciale video is de skin eenvoudig zelf aan te brengen!

Groot iPhone 6 Plus skins assortiment!

Fixjeiphone heeft enorm veel iPhone 6 Plus skins op voorraad in allerlei soorten kleuren en patronen zodat jij van je eigen iPhone een pareltje kan maken! Het aanbrengen van de iPhone 6 Plus skin is tegenwoordig erg makkelijk en met de video een fluitje van een cent! Na het aanbrengen van de skin is je iPhone 6 Plus beter beschermt en ziet deze er ook nog eens erg cool uit!

Super simpel aanbrengen van je iPhone 6 Plus skin

Met onze iPhone skins is het bevestigen van je skin enorm simpel met onze handleiding. Met onze video kan je eenvoudig je skin bevestigen binnen 5 minuten zonder speciaal gereedschap! De skin wordt geleverd met een plak sticker zodat iedereen zijn iPhone 6 Plus super cool kan maken!

Daarom bestel je bij FixjeiPhone

Als grootste website van de Benelux staat FixjeiPhone voor kwaliteit. Onze iPhone 6 Plus skins worden daarom zorgvuldig getest en geselecteerd door ons product team, zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is.

Vragen over de iPhone 6 Plus skins?

Neem voor het plaatsen van de iPhone 6 skin altijd voldoende de tijd zodat je geen fouten kunt maken. Heb je verder nog vragen over de iPhone 6 skin of over het aanbrengen van de skin? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze specialisten je verder kan helpen!

Mocht je vragen hebben over een iPhone 6 Plus skin, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, mail of live chat. Wij helpen je graag mee om van je iPhone weer cool te maken!