Samsung Galaxy S9 plus scherm vervangen

Samsung galaxy S9 plus scherm vervangenSamsung Galaxy S9 plus scherm vervangen met een uitgebreide handleiding en video? In deze reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je het defecte scherm kunt vervangen met een origineel Samsung Galaxy S9 plus scherm.

Het vervangen van het Samsung Galaxy S9 plus scherm is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten glas (scherm)
  • krassen op het glas (scherm)
  • vlekken op het scherm (Amoled zorgt voor de beeldweergave van het scherm)
  • defect / zwart beeld (Amoled zorgt voor de beeldweergave van het scherm)

Belangrijk tijdens Samsung Galaxy S9 plus scherm vervangen:

Net als bij andere Samsung reparaties is het belangrijk om altijd voorzichtig te werk te gaan zodat je niets kapot maakt tijdens het uitvoeren van de reparatie. Zoals je in de video kunt zien is het belangrijk om de achterkant goed te verwarmen en voorzichtig los te maken zodat deze niet beschadigt tijdens het demonteren.

We adviseren de sticker resten te verwijderen met TESA lijmverwijderaar spray en om vervolgens een nieuwe achterkant sticker te plaatsen voor het goed blijven zitten van de achterkant.

Tijdens deze Samsung Galaxy S9 plus reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Samsung Galaxy S9 plus scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens deze Samsung reparatie

Nu je bovenstaande video stap voor stap hebt kunnen zien hoe je het Samsung Galaxy S9 plus scherm kunt vervangen ben je klaar voor de reparatie. Ga tijdens elke reparatie rustig en voorzichtig te werk zodat je niets kapot maakt tijdens de reparatie!

We adviseren om tijdens deze reparatie gebruik te maken van Samsung Gereedschap van zeer hoge kwaliteit, kies daarnaast altijd van onderdelen van de hoogste kwaliteit! Bij een scherm reparatie adviseren we altijd om te kiezen voor originele kwaliteit zodat je niets inlevert op de kwaliteit. Je kunt alle Samsung Galaxy S9 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze reparatie handleiding ben je op de hoogte van de gehele Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie. Het vervangen is dan ook erg goed zelf te doen met onze reparatie video.

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van deze Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van je Samsung Galaxy S9 plus scherm (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *