Samsung Galaxy S9 plus achterkant vervangen

Samsung Galaxy s9 plus achterkant vervangen Samsung Galaxy S9 plus achterkant kapot en wil je dit zelf repareren? In deze eerste Samsung reparatie handleiding laten wij je stap voor stap zien hoe je de achterkant vervangen voor een nieuwe Samsung Galaxy S9 plus achterkant.

Je kunt met deze reparatie handleiding zelf je Samsung Galaxy S9 plus eenvoudig repareren in slechts 15 minuten van je tijd! 

Het vervangen van de Samsung Galaxy S9 plus achterkant is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten achterkant
  • krassen op de achterkant
  • vlekken op de achterkant
  • defecte camera lens
  • defecte flitser lens

Belangrijk tijdens Samsung Galaxy S9 plus achterkant vervangen:

Net als bij een iPhone reparatie is het altijd belangrijk om voorzichtig te werk te gaan tijdens het vervangen van je achterkant. Tijdens deze reparatie is het belangrijk dat je de oude achterkant goed verwarmt (zo zal de tape makkelijker loslaten). Gebruik altijd de Samsung reparatieset voor het goed kunnen uitvoeren van je reparatie, we adviseren om voor een originele Samsung Galaxy S9 plus achterkant te kiezen omdat de kwaliteit van deze achterkant een stuk hoger is!  Daarnaast bevatten deze originele achterkanten al de achterkant sticker die je nodig hebt voor het kunnen monteren van de achterkant.

Tijdens de reparatie zet je de vingerafdrukscanner die tussen de achterkant en het scherm zit over naar de nieuwe achterkant (zo zullen de functies gewoon blijven functioneren). Verwijder de oude lijmresten op het frame altijd goed, wij adviseren om hier de TESA lijmverwijderaar spray voor te gebruiken.

Tijdens deze Samsung Galaxy S9 plus reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het Samsung Galaxy S9 plus achterkant reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Samsung Galaxy S9 plus achterkant vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens deze Samsung reparatie

Nu je precies weet hoe je de Samsung Galaxy S9 plus achterkant moet vervangen en wat je hiervoor allemaal nodig hebt ben je klaar om het probleem aan te pakken! Ga tijdens deze reparatie rustig te werk zodat je niets beschadigt!

We adviseren om tijdens deze reparatie gebruik te maken van Samsung Gereedschap van zeer hoge kwaliteit, kies daarnaast altijd van onderdelen van de hoogste kwaliteit! Je kunt alle Samsung Galaxy S9 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om je Samsung reparatie zelf uit te voeren! Gelukkig is het vervangen van je Samsung Galaxy S9 plus achterkant eenvoudig zelf te doen met bovenstaande reparatie video.

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van deze Samsung reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van je Samsung Galaxy S9 plus achterkant (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

1 reactie op “Samsung Galaxy S9 plus achterkant vervangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *