Samsung Galaxy S8 plus scherm vervangen

Samsung Galaxy S8 plus scherm vervangenSamsung Galaxy S8 plus scherm kapot en wil je dit eenvoudig zelf repareren? In onze uitgebreide reparatie handleiding zie je stap voor stap hoe je zelf het Samsung Galaxy S8 plus scherm kunt vervangen! We doen dit met behulp van een origineel Samsung Galaxy S8 plus scherm die je in onze webshop kunt kopen.

Het vervangen van het Samsung Galaxy S8 plus scherm is eenvoudig zelf te doen, in onze video laten wij in 10 minuten zien hoe je dit zelf kunt fixen!

Het vervangen van het Samsung Galaxy S8 plus scherm is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten glas (scherm)
  • defect / zwart beeld (OLED zorgt voor de beeldweergave van het scherm)
  • krassen op het glas (scherm)
  • vlekken op het scherm (OLED zorgt voor de beeldweergave van het scherm)

Belangrijk tijdens Samsung Galaxy S8 plus scherm vervangen

Hieronder vind je meer informatie over het uitvoeren van de Samsung Galaxy S8 plus reparatie. Net als bij elke Samsung reparatie is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat zodat je niets beschadigt tijdens het vervangen van het scherm. Het is dan ook belangrijk dat je de achterkant tijdens de reparatie goed verwarmt zodat deze niet kapot gaat tijdens de reparatie.

Tijdens deze Samsung reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Samsung Galaxy S8 plus scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens het vervangen van het Samsung Galaxy S8 plus scherm

In onze reparatie video die je hierboven hebt kunnen bekijken zie je in 10 minuten hoe je dit eenvoudig kunt repareren. Ga tijdens elke reparatie altijd rustig te werk en maak altijd gebruik van Samsung onderdelen van de hoogste kwaliteit! FixjeiPhone is dan ook leverancier van originele Samsung schermen zodat deze uitstekend zullen functioneren in je Samsung Galaxy S8 plus!

Gebruik ook altijd Samsung gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je niets beschadigt tijdens de reparatie. Je kunt alle Samsung Galaxy S8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Na het lezen van deze reparatie handleiding ben je op de hoogte van de gehele Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie. Het vervangen is dan ook erg goed zelf te doen met onze reparatie video.

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van deze Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie!

Kom je er niet uit tijdens je reparatie? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat voor meer informatie over de Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *