Samsung Galaxy S8 plus achterkant vervangen

Samsung galaxy s8 plus achterkant vervangen Samsung Galaxy S8 plus achterkant vervangen omdat deze kapot is gegaan? In een van deze eerste Samsung reparatie handleidingen laten wij je stap voor stap zien hoe je de Samsung Galaxy S8 plus achterkant kunt fixen!

In deze reparatie handleiding is dan ook precies te zien hoe je dit in minder dan 5 minuten eenvoudig kunt repareren!

Het vervangen van de achterkant van je Samsung Galaxy S8 plus is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten achterkant
  • krassen op de achterkant
  • vlekken op de achterkant
  • defecte camera lens
  • defecte flitser lens

Belangrijk tijdens Samsung Galaxy S8 plus achterkant reparatie:

Tijdens het vervangen van deze achterkant is het belangrijk dat je gebruik maakt van Samsung gereedschap van hoge kwaliteit, zo kan je de reparatie goed uitvoeren! Kies ook altijd voor het gebruik van een originele Samsung Galaxy S8 plus achterkant, goedkope copy varianten zullen namelijk erg snel verkleuren / barsten wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Net als bij de Samsung Galaxy S9 plus achterkant reparatie wordt de vingerafdrukscanner overgezet tijdens het vervangen van de achterkant (wees tijdens het verhitten van de achterkant extra voorzichtig rondom de vingerafdrukscanner). Wees daarnaast ook voorzichtig met het reparatie mes zodat je niets beschadigt bij het vervangen van je achterkant.

Tijdens deze Samsung Galaxy S8 plus reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het Samsung Galaxy S8 plus achterkant reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Samsung Galaxy S8 plus achterkant vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens deze Samsung reparatie

Hierboven heb je precies kunnen hoe jij in minder dan 10 minuten zelf de Samsung Galaxy S8 plus achterkant kunt vervangen! Zelf voor een onervaren reparateur is deze reparatie eenvoudig zelf uit te voeren.

Zoals we eerder hebben aangegeven scheelt het gebruik van goed gereedschap erg veel. Kies daarom altijd voor Samsung onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit!

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om je Samsung Galaxy S8 plus reparatie zelf uit te voeren! Je kunt alle Samsung Galaxy S8 plus onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van deze Samsung reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van je Samsung Galaxy S8 plus achterkant (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

3 reacties op “Samsung Galaxy S8 plus achterkant vervangen

  1. jammer ik had bij jullie een achterkant van een samsung S8 besteld de goedkope in zwart echter er ontbreekt een lensbeschermer dat hadden zij wel even kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *