Binnen 48 uur gerepareerd!

iPhone Xs Max reparatie

iPhone Xs Max reparatie laten uitvoeren door een specialist van FixjeiPhone? Met onze nieuwe ophaal service halen wij je iPhone thuis op en fixen deze binnen 48 uur! Bekijk hieronder de verschillende tarieven voor de iPhone Xs Max reparaties.

Je kunt je kapotte iPhone Xs Max eenvoudig aanmelden zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen ophalen.

Opsturen voor reparatie in 4 eenvoudige stappen

1
Meld je iPhone aan
2
Betaal éénvoudig online
3
Laat hem ophalen!
4
Ontvang je iPhone snel
Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat
  iPhone Xs Max scherm (A kwaliteit)A+ kwaliteit
  iPhone Xs Max reparatie Scherm en OLED reparatie (A+ kwaliteit) 359,00 48 uur

  Een barst in je scherm of is het OLED defect? Gelukkig los je deze problemen op met het vervangen van het scherm!

  Meld aan voor reparatie
  Wij komen je iPhone thuis ophalen!
  iPhone X batterijA+ kwaliteit
  iPhone Xs Max reparatie Batterij reparatie (A+ kwaliteit) 99,00 48 uur

  Problemen met je iPhone Xs Max batterij en wil je dit laten fixen? Laat dan je batterij vakkundig vervangen voor een batterij van de hoogste kwaliteit!

  Meld aan voor reparatie
  Wij komen je iPhone thuis ophalen!
  iPhone Xs Max achterkant glasA+ kwaliteit
  iPhone Xs Max reparatie Achterkant reparatie 189,00 48 uur

  iPhone Xs Max achterkant gebarsten of heb je krassen? Geen probleem! Wij vervangen je iPhone Xs Max achterkant zodat deze weer perfect is.

  Meld aan voor reparatie
  Wij komen je iPhone thuis ophalen!
  iPhone reparatie Schade taxatie rapport 29,00 48 uur

  Is je iPhone kapot en wil je de schade van deze iPhone laten taxeren? Wij kunnen een schade taxatie rapport voor je opstellen zodat je dit als bewijs hebt voor de verzekering.

  Meld aan voor reparatie
  Wij komen je iPhone thuis ophalen!
  iPhone reparatie Software herstel 29,00 48 uur

  Heb je problemen met de software van je iPhone? Wij kunnen je helpen met software herstel zoals het maken van een reserve kopie of het herstellen van je iPhone. Neem contact op voor de mogelijkheden

  Meld aan voor reparatie
  Wij komen je iPhone thuis ophalen!
1 / 1

iPhone Xs Max laten fixen door FixjeiPhone?

iPhone Xs Max kapot en wil je dit laten fixen door een specialist? Bij FixjeiPhone is het vanaf nu mogelijk om je toestel vakkundig te laten fixen. Een van onze specialisten kan het probleem direct voor je fixen.

Vanaf nu is het mogelijk om je iPhone Xs Max te laten ophalen met onze unieke ophaal service. Wij halen hierbij je kapotte iPhone Xs Max bij je thuis op, repareren deze bij FixjeiPhone en brengen hem vervolgens zo snel mogelijk weer terug! Hierdoor fixen wij binnen 48 uur het probleem van je kapotte iPhone Xs Max.

Hoe werkt de ophaal service voor je Xs Max?

Je kunt je iPhone via de nieuwe ophaal service bij je aan de deur laten ophalen. Een van de koeriers komt je iPhone dan bij je aan de deur ophalen. Vervolgens gaat 1 van onze reparateurs met je iPhone aan de slag zodat deze snel gemaakt is. Nadat de iPhone is gefixt sturen wij het toestel zo snel mogelijk weer op zodat je weer zorgeloos kunt genieten!

4 eenvoudige stappen:

 • Meld je iPhone Xs Max aan
 • Betaal eenvoudig en veilig online
 • Laat hem bij je thuis ophalen
 • Ontvang snel je iPhone 4 gerepareerd terug

Goedkoop je iPhone Xs Max laten fixen

Het laten repareren van je iPhone is via onze ophaal service erg goedkoop. Zo bespaar je dan ook flink wat geld ten opzichte van een normale iPhone Xs Max reparatie. Ervaren specialisten van FixjeiPhone zullen de reparatie vakkundig voor je uitvoeren.

De meest populaire iPhone Xs Max reparaties

De meest populaire reparaties aan de iPhone Xs Max zijn zoals verwacht natuurlijk het scherm en de batterij. Een reparatie aan het iPhone Xs Max scherm is nodig wanneer deze is gebarsten of bij een zwart beeld. Een defect touchscreen wordt daarnaast opgelost door het scherm en AMOLED gedeelte te vervangen.

Batterij problemen komen nog niet heel veel voor, dit komt omdat het toestel nog erg nieuw is en de batterij daardoor minder slijtage problemen heeft.


Daarom kies je voor FixjeiPhone

Heel Nederland en België zitten vol met reparatie bedrijven maar welke kies je? Je kunt daarnaast ook naar Apple voor een iPhone Xs Max reparatie. Lees voordat je de reparatie laat fixen altijd genoeg beoordelingen zodat je weet bij welk bedrijf je het laat uitvoeren.

FixjeiPhone heeft inmiddels meer dan 25.000 beoordelingen met een 9 gemiddeld ! Hierdoor wordt je niet verrast en kies je voor zekerheid. FixjeiPhone geeft je standaard 6 maanden garantie op elke reparatie.

Daarom FixjeiPhone Ophaalservice

 • Wij halen je iPhone Xs Max bij je thuis op
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Wij fixen het probleem binnen 48 uur!
 • Uitgevoerd door ervaren specialisten
 • Betalen hoe jij dat wilt
 • Privacy is bij ons prioriteit nummer 1
 • Standaard 6 maanden garantie

Vragen over een iPhone Xs Max reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van de iPhone Xs Max reparatie of bijvoorbeeld of de kosten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze reparatie specialisten kan je dan ook direct verder helpen!