iPhone SE reparatie tarieven

Op deze pagina vind je alle iPhone SE reparatie tarieven die door FixjeiPhone zijn opgesteld. Wij bieden ook gratis reparatie handleidingen aan, zodat je ook zelf je iPhone kan gaan repareren. Bij elke reparatie vindt Bekijk de hoge kwaliteit iPhone SE onderdelen in de webshop »

iPhone SE laten repareren door FixjeiPhone

Het komt vaak voor dat een iPhone SE kapot gaat. Er kunnen namelijk problemen ontstaan zoals: een kapot scherm, een defecte dock connector, een batterij wat niet werkt en nog veel meer. Bekijk hieronder de meest voorkomende reparaties. Staat jouw reparatie er niet tussen neem dan vrijblijvend contact op via telefoon, email of via de online chat.

iPhone SE reparatie tarieven

Scherm en LCD

Heb je een barst in je iPhone SE scherm of is je LCD kapot? Wij kunnen het scherm en LCD vervangen, zodat je weer snel gebruik kan maken van je iPhone SE.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Is je scherm gebarsten of werkt je LCD niet meer goed? Wij kunnen het scherm voor je vervangen, zodat je weer zorgeloos kan genieten van je iPhone SE.

15 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Met een nieuwe batterij krijgt je iPhone SE een tweede leven.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Bij iPhone batterij problemen is het zinvol om deze te vervangen. Onze A+ batterij lost o.a. oplaad, percentage en snelheid problemen op.

10 min

€ 34,-

6 maanden garantie

Dock connector

Laadt je iPhone SE niet meer goed op? Dan moet de dock connector vervangen worden.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

Bij een kapotte microfoon kun je tijdens het telefoneren je gesprekspartner niet of niet meer goed verstaan.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector. Werken je oordopjes niet meer dan kan de dock connector vervangen worden, zodat alles weer werkt zoals het hoort.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen zitten aan de zijkant van de iPhone SE. Als deze niet meer werken kan je de muziek niet meer harder en zachter zetten via de knoppen aan de zijkant.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone SE en als deze kapot gaat kun je iPhone niet meer via deze knop op uit zetten. De kabel kunnen we vervangen, zodat alles weer goed werkt.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt de trilfunctie niet meer van je iPhone SE en mis je daarom enkele berichten en oproepen? Wij kunnen de trilmotor vervangen, zodat je niks meer mist.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Geen of een slecht gehoor tijdens het bellen? Waarschijnlijk is dan de oorspeaker kapot. We kunnen de oorspeaker vervangen, zodat je weer optimaal gehoor hebt tijdens het bellen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Geen of een slecht WiFi bereik met je iPhone SE? Dan kan aan verschillende onderdelen liggen, maar meestal is de WiFi antenne kapot en deze kan vervangen

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

De geluidsbox zorgt ervoor dat er geluid uit de iPhone SE komt tijdens het afspelen van media of andere muziek.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen, Siri kan bedienen en dat je iPhone geluid opneemt tijdens het opnemen vaan een video. Als deze kapot is werken deze functies niet meer. Wij kunnen deze luidspreker voor je vervangen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Kun je geen selfies meer maken met je voorcamera? Laat je voor camera kabel dan vervangen, zodat je weer optimale selfies kan maken.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Achter camera

De achter camera zit vast aan het moederbord en kan kapot gaan. Met een nieuwe achter camera werkt je achter camera weer zoals het hoort.

10 min

€ 69,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity zorgt ervoor dat je beeldscherm zwart wordt tijdens het bellen. Als deze functie niet werk dan kun je met je gezicht allerlei knoppen indrukken en dat is erg vervelend.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Frame

Het frame is het gedeelte waar het scherm inlicht. Als die frame scheef is of kapot dan kan het vervangen worden voor een nieuwe.

1 dag

€ 99,-

6 maanden garantie

Home button

De home button van de iPhone SE kan ook vrij eenvoudig vervangen worden. Het nadeel aan deze reparatie is dat je touch ID niet meer werkt, nadat de home button vervangen is.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie rapport

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Is je iPhone SE kapot en wil je deze vakkundig en snel laten repareren door een van de iPhone reparateurs van FixjeiPhone? Met de opstuur service kunnen wij je iPhone SE vakkundig en snel repareren zodat je weer snel kunt van je iPhone SE kunt genieten als tevoren.

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone SE op naar de opstuur service om deze vervolgens te laten repareren via het reparatie team van FixjeiPhone. Meer weten over de opstuur service van FixjeiPhone? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone SE reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


In veel gevallen is je iPhone SE reparatie verzekerd

Is je iPhone SE defect en wil je die laten maken? In veel gevallen dekt de inboedelverzekering de iPhone SE reparatie. Neem hiervoor wel eerst contact op met je verzekeringsmaatschappij. Het is wel belangrijk om te weten hoeveel eigen risico je hebt bij de reparatie en of het wordt gedekt door je verzekeringsmaatschappij waar je bent.

No cure, no pay!

No cure, no pay betekent hetzelfde als geen onderzoekskosten op het moment dat je iPhone SE niet meer gerepareerd kan worden betaal je geen kosten omdat er na gekeken is. Gelukkig komt het niet vaak voor dat we de iPhone SE niet meer kunnen maken, maar het kan voorkomen.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.

iPhone SE software reparaties

Ook voor software reparaties ben je bij FixjeiPhone aan het goede adres. Wil je een reservekopie maken of terugzetten of moet je iPhone SE in DFU mode hersteld worden. Neem gerust contact met ons op.