iPhone 7 reparatie tarieven

iPhone 7 kapot? Op deze pagina vind je alle iPhone 7 reparatie tarieven. Het is ook mogelijk om je iPhone 7 zelf te repareren met behulp van onze reparatie handleidingen. Naast de reparatie handleidingen vind je ook iPhone 7 onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Bekijk de iPhone 7 onderdelen in de webshop »

iPhone 7 laten repareren door FixjeiPhone

Regelmatig komt het voor dat je iPhone 7 kapot gaat door bijvoorbeeld een harde val of gewoon uit het niets. Bekijk hieronder de meest voorkomende reparaties, mocht jouw reparatie er niet tussen staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

iPhone 7 reparatie tarieven

Scherm en LCD

Met het vervangen van het Scherm en LCD los je problemen op zoals een gebarsten scherm of een kapot LCD.

Dit scherm en LCD is van standaard kwaliteit

30 min

€ 89,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Met het vervangen van het Scherm en LCD los je problemen op zoals een gebarsten scherm of een kapot LCD.

Dit scherm en LCD is van de hoogste kwaliteit (A+ kwaliteit)

30 min

€ 109,-

6 maanden garantie

Batterij

Met het vervangen van de batterij los je problemen op zoals het snel leeglopen of het niet correct weergeven van de batterij percentages.

20 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Heb je problemen met je iPhone batterij waardoor deze niet meer lang meegaat? Laat dan je batterij vervangen door onze A+ batterij. Ook kan deze reparatie percentage en oplaad problemen oplossen.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Dock connector

Het vervangen van de dock connector lost problemen op zoals het niet willen opladen van je iPhone 7.

40 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Microfoon

Als je microfoon defect is dan zal de dock conenctor van de iPhone 7 vervangen moeten worden. Aan de dock connector zitten namelijk de twee microfoontjes die ervoor zorgen dat je gesprekspartner je kan horen tijdens het bellen.

40 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

We kunnen de volume knoppen en kabel voor je verangen, zodat je weer zorgeloos je iPhone 7 harder en zachter kan zetten.

40 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

Is je aan en uit knop kapot dan kunnen wij de aan en uit knop kabel vervangen voor een nieuwe.

60 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

De trilfunctie is een erg belangrijke functie van je iPhone. Met het vervangen van de trilmotor los je het probleem op zoals het niet werken van de trilfunctie.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het slecht of niet kunnen horen van je gesprekspartner tijdens het bellen? Het vervangen van de oorspeaker lost deze problemen op zodat je weer perfect kunt bellen.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

WiFi antenne vervangen

Heb je een slecht of beperkt WiFi signaal? Dan is waarschijnlijk je WiFi antenne defect van de iPhone 7. Kan je de gehele WiFi switch niet meer op aan en uit zetten? Dan komt het door de WiFi chip die op het moederbord zit.

35 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

Met het vervangen van de geluidsbox los je problemen zoals het niet willen afspelen van geluiden via de geluidsbox.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Microfoon handsfree bellen

De microfoon voor handsfree bellen en Siri zit vast aan de voorcamera kabel. We kunnen de voorcamera kabel vervangen, zodat je microfoon ook weer naar behoren werkt.

35 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Voorcamera kabel

De voorcamera kabel van de iPhone 7 kunnen we vrij eenvoudig vervangen, zodat je weer goede selfies kan maken.

35 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achter camera

Door de achter camera te vervangen los je problemen op zoals het helemaal niet functioneren van de achter camera of het maken van bijvoorbeeld wazige foto's via deze camera.

30 min

€ 99,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

Gaat je beeldscherm niet meer uit tijdens het bellen? Dan is je proximity sensor defect. Deze sensor kunnen we vervangen, zodat je weer zorgeloos kunt bellen.

35 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achterkant

Is je achterkant versleten of verbogen dan kunnen wij deze vervangen voor een nieuwe.

60 min

€ 99,-

6 maanden garantie

Software herstel

Heb je problemen met de software van je iPhone 7? Wij kunnen je helpen met software herstel zoals het maken van een reserve kopie of het herstellen van je iPhone. Neem contact op voor de mogelijkheden

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie rapport

Is je iPhone 7 kapot en wil je de schade van deze iPhone laten taxeren? Wij kunnen een schade taxatie rapport voor je opstellen zodat je dit als bewijs hebt voor de verzekering.

1 dag

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Is je iPhone 7 kapot en wil je deze door de reparatie service van FixjeiPhone laten repareren? Met de opstuur service die FixjeiPhone aanbiedt kan je eenvoudig je iPhone naar ons opsturen en vervolgens zal een van de reparateurs jouw iPhone 7 repareren. Je iPhone 7 zal dan vakkundig en snel worden gerepareerd door een van de reparateurs uit het reparatie team.

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone 7  om die te laten repareren via het reparatie team van FixjeiPhone. Meer weten over de opstuur service en de mogelijkheden van deze service? Bekijk dan de opstuur service »

iPhone 7 reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Vaak is je iPhone 7 reparatie verzekerd

Is je iPhone 7 defect en wil je deze laten repareren door FixjeiPhone? In veel gevallen dekt de inboedelverzekering de reparatie voor je iPhone 7. Wij raden wel aan om  voor die tijd altijd contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om dit te controleren. Let op: het is wel belangrijk dat je controleert hoeveel eigen risico je hebt en of het wordt gedekt.

No cure, no pay!

Kunnen wij je iPhone niet repareren, dan betaal je ook helemaal geen kosten! Gelukkig komt het niet vaak voor dat we een iPhone 7 niet kunnen repareren.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.

Software reparaties

Wanneer je problemen hebt met de software van je iPhone 7 ben je natuurlijk ook welkom bij ons. Wij kunnen je verder helpen wanneer je problemen hebt met de software van je iPhone 7. Of het nou gaat om het maken van een reservekopie of het herstellen in DFU mode, voor alles kan je FixjeiPhone terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.