iPhone 7 plus reparatie tarieven

Is je iPhone 7 plus kapot? Op deze pagina vind je alle reparatie tarieven van de iPhone 7 plus. Natuurlijk is het ook mogelijk om je iPhone 7 plus zelf te repareren met behulp van de uitgebreide reparatie handleidingen (met video’s) zodat je stap voor stap kunt zien hoe je jouw iPhone 7 plus kunt repareren. Wanneer je zelf wilt repareren kan je direct de iPhone 7 plus onderdelen bestellen in de webshop »

iPhone 7 plus laten repareren door FixjeiPhone

Het is erg vervelend wanneer je iPhone kapot is. Gelukkig kan je deze snel laten repareren bij FixjeiPhone. Bekijk hieronder de tarieven van de meest voorkomende reparaties, mocht je vragen hebben over de reparatie neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

iPhone 7 plus reparatie tarieven

Scherm en LCD (A+ kwaliteit)

Door het scherm en LCD van je iPhone 7 plus te vervangen los je problemen op zoals een gebarsten scherm of een niet werkend LCD.

Dit scherm en LCD is van de hoogste kwaliteit (A+ kwaliteit)

30 min

€ 134,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD

Met het vervangen van het scherm en LCD los je problemen op zoals een gebarsten scherm of een kapot LCD.

Dit scherm en LCD is van standaard kwaliteit

30 min

€ 109,-

6 maanden garantie

Batterij

Door de batterij te vervangen los je problemen op zoals het niet correct weergeven van je batterij percentage of het snel leeglopen van je batterij.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Heeft je iPhone 7 plus batterij problemen of laadt deze niet meer goed op? Dan is het verstandig om deze te laten vervangen door onze A+ batterij.

20 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Dock connector

Door de dock connector van je iPhone 7 plus te vervangen los je problemen op zoals het niet willen opladen van je iPhone.

40 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

Door de geluidsbox te vervangen los je problemen op zoals het niet afspelen van geluiden via de geluidsbox.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achter camera

Door het vervangen van de achter camera los je problemen op zoals het niet kunnen maken van foto's via je achter camera of het maken van bijvoorbeeld wazige foto's.

30 min

€ 99,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Door het vervangen van de trilmotor los je problemen op zoals het niet goed werken van de trilfunctie van je iPhone 7 plus.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Wanneer je de oorspeaker vervangt los je problemen op zoals het niet goed kunnen horen van je gesprekspartner tijdens het bellen.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Software herstel

Heb je problemen met de software van je iPhone 7 plus? Door middel van software herstel van FixjeiPhone kunnen wij je verder helpen, of het nou gaat om het maken van een reserve kopie of het herstellen van je iPhone in DFU mode.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie rapport

Is je iPhone 7 plus kapot en wil je de schade laten taxeren? Wij kunnen een schade taxatie rapport voor je opstellen zodat je dit als bewijs kunt gebruiken voor je verzekering.

1 dag

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Wist je dat FixjeiPhone een opstuur service heeft waarbij je jouw iPhone 7 plus kunt opsturen zodat wij deze voor je kunnen repareren? Na het binnenkomen van je iPhone zal een van de reparateurs uit het reparatie team je iPhone vakkundig en snel repareren.

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone op om die vervolgens te laten repareren via de opstuur service van FixjeiPhone. Meer weten over de opstuur service en de mogelijkheden van deze service? Bekijk dan de opstuur service »

iPhone 7 plus reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Vaak is je iPhone 7 plus reparatie verzekerd

Is je iPhone 7 plus defect en wil je deze laten repareren door FixjeiPhone? In veel gevallen is het zelfs zo dat je inboedelverzekering je iPhone 7 plus reparatie dekt (neem hiervoor altijd contact op met je verzekeringsmaatschappij om dit te controleren, je kunt dan ook direct vragen na het eigen risico van de reparatie).

No cure, no pay!

Wanneer wij je iPhone 7 plus niet kunnen repareren, betaal je ook helemaal geen kosten! Gelukkig komt het niet vaak voor dat we jouw iPhone niet kunnen repareren.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.

Software reparaties

Ook voor software problemen kun je terecht bij FixjeiPhone. Wij kunnen je verder helpen wanneer je problemen hebt op het gebied van software zoals bijvoorbeeld het maken van een reservekopie of het herstellen van je iPhone in DFU mode. Je kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen.