iPhone 6s reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft speciaal voor alle mensen die zelf hun kapotte iPhone 6s willen repareren uitgebreide iPhone 6s reparatie handleidingen en video’s gemaakt. Met deze handleidingen kan je zelf je iPhone 6s repareren. Naast het gebruik van deze handleidingen is het belangrijk om tijdens de reparatie gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. De iPhone onderdelen kan je bestellen in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de iPhone 6s onderdelen in de webshop »

iPhone 6s laten repareren door FixjeiPhone

Het is ook mogelijk om je iPhone 6s te laten repareren door FixjeiPhone. De iPhone wordt gerepareerd terwijl je wacht, meestal is de iPhone zelfs binnen 30 minuten klaar. Ook voor software herstel en overige problemen met de software ben je bij FixjeiPhone aan het goede adres.

iPhone 6s reparatie tarieven

Scherm en LCD

Is je iPhone 6s gebarsten? Dat is enorm vervelend! gelukkig kunnen wij dit snel vervangen met een nieuw scherm!

15 min

€ 69,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Heeft je iPhone 6s een barst in het scherm of is het LCD kapot? Wij kunnen het scherm voor je vervangen, zodat je weer zorgeloos kan genieten van je iPhone 6s. Dit A+ scherm is identiek aan het origineel.

15 min

€ 79,-

6 maanden garantie

Batterij

Geef je iPhone een tweede leven met een nieuwe batterij. We raden aan om de batterij te vervangen als die te snel leeg loopt of als de batterij percentage niet meer klopt.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Als de levensduur van je iPhone niet meer is zoals het was, is het verstandig om je batterij te laten vervangen. Dit lost ook batterij problemen op en deze A+ batterij is van de hoogste kwaliteit dat beschikbaar is!

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Dock connector

Laadt je iPhone 6s niet meer op? Dan is de dock connector of batterij defect.

20 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Microfoon

Hoort je gesprekspartner je niet meer goed tijdens het bellen? Dan is de microfoon niet meer goed van de iPhone 6s. De microfoon zit vast aan de dock connector en dat kunnen we voor je vervangen, zodat je weer zorgeloos kunt telefoneren.

20 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

Werken de oordopjes niet meer? Dan is de koptelefoon aansluiting kapot. De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector en die kan vervangen worden door ons.

20 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen zitten aan de linkerkant van de iPhone 6s. De volume knoppen en aan en uit knop zitten vast aan één kabel en dit kan vervangen worden, zodat alles weer werkt.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop en de volume knoppen zitten vast aan elkaar met één kabel. Als je aan en uit knop defect is kunnen wij deze goed voor je vervangen, zodat alles weer werkt zoals je dat gewend bent.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Trilt je iPhone 6s niet meer? Dit kan erg vervelend zijn, want dan kan je oproepen missen. We kunnen de trilmotor voor je vervangen, zodat je geen telefoontje meer zal missen.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Hoor je de gesprekspartner niet meer tijdens het bellen? Dan is de oorspeaker kapot, we kunnen deze oorspeaker voor je vervangen. Het gehoor is dan weer optimaal.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Een WiFi probleem kan komen door veel defecten. Het meest voorkomende defect is een niet werkende WiFi antenne. Als we deze vervangen is de kans groot dat je WiFi ontvangst weer optimaal is.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

Heb je geen of een slecht geluid tijdens het afspelen van media? Als we de geluidsbox voor je vervangen hoor je alles weer luid en duidelijk.

20 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker is verantwoordelijk voor het handsfree bellen, Siri en voor het opnemen van geluid. Als deze functie niet meer werkt kunnen de we luidspreker microfoon voor je vervangen.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Kan je geen selfies meer maken met je iPhone 6s? Dan kunnen we de voorcamera voor je vervangen. De voorcamera zit achter het scherm en met een nieuwe voorcamera werkt alles weer zoals het hoort.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achter camera

Werkt je achter camera niet meer of niet meer goed? We kunnen een nieuwe achter camera plaatsen, zodat je weer optimale foto's kan maken met je iPhone 6s.

10 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

Gaat het beeld niet meer uit tijdens het bellen? Dan moet je proximity sensor vervangen worden.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Frame

Is je iPhone 6s frame krom of beschadigd? Wij kunnen een compleet nieuw frame plaatsen in de kleur die je wilt.

1 dag

€ 99,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt de home button niet meer? Wij kunnen de iPhone 6s home button vervangen. Het nadeel aan deze reparatie is dat je touch ID niet meer werkt. Dit komt omdat het beveiligd is.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Wil je jouw iPhone 6s laten repareren door de opstuur service van FixjeiPhone? Via de opstuur service kan je jouw iPhone 6s eenvoudig laten repareren door het reparatie team van FixjeiPhone. Onze reparateurs zullen je iPhone vakkundig en snel repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Het opsturen van je iPhone 6s is erg eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd, zo heb je jouw iPhone snel weer terug en kan je weer genieten als tevoren. Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone op via de opstuur service. Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 6s reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


 

Is je iPhone 6s reparatie verzekerd?

De meeste mensen weten niet dat in de meeste gevallen je iPhone 6s gewoon verzekerd is. Op het moment dat bijvoorbeeld je iPhone 6s thuis is gevallen is het mogelijk dit op te geven bij je inboedelverzekering. Wel is het per verzekeringmaatschappij verschillend of zij dit schadegeval ook accepteren. Wij raden dan ook altijd aan om voor die tijd contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij.

Geen reparatie? Geen kosten!

Bij FixjeiPhone hanteren we de no cure no pay methode. Dit houdt in dat als je iPhone 6s niet gerepareerd kan worden er ook geen kosten worden gerekend.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.