iPhone 6 reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft speciaal voor alle mensen die zelf hun kapotte iPhone 6 willen repareren uitgebreide iPhone 6 reparatie handleidingen en video’s gemaakt. Met deze handleidingen kan je zelf je iPhone 6 repareren. Naast het gebruik van deze handleidingen is het belangrijk om tijdens de reparatie gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. De iPhone onderdelen kan je bestellen in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de iPhone 6 onderdelen in de webshop »

iPhone 6 laten repareren door FixjeiPhone

Het is ook mogelijk om je iPhone 6 te laten repareren door FixjeiPhone. FixjeiPhone repareert je iPhone 6 terwijl je wacht. Je kan tijdens de reparatie meekijken hoe het defecte onderdeel wordt gerepareerd. In de meeste gevallen is je iPhone binnen 30 minuten weer klaar.

iPhone 6 reparatie tarieven

Scherm en LCD

Heb je een barst in het scherm of werkt je LCD niet meer? We kunnen het iPhone 6 scherm voor je vervangen. Een scherm reparatie is altijd scherm en LCD tegelijk, dit kan niet afzonderlijk gefixt worden.

15 min

€59,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Heb je een barst in het scherm of werkt je LCD niet meer? We kunnen het iPhone 6 scherm voor je vervangen. Een scherm reparatie is altijd scherm en LCD tegelijk, dit kan niet afzonderlijk gefixt worden. Het A+ heeft een sterker glas en een beter LCD dan het normale iPhone 6 scherm.

15 min

€ 69,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je batterij te snel leeg of kloppen de percentages niet meer? Dan kunnen wij de batterij voor je vervangen. Met een nieuwe batterij heeft je iPhone 6 weer een tweede leven.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Als je iPhone 6 batterij niet meer lang meegaat of je iPhone erg traag is geworden kan dit vaak opgelost worden door je batterij te laten vervangen. Onze A+ batterij is van de hoogste kwaliteit en geeft je iPhone een enorme boost.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Dock connector

Laadt je iPhone niet meer op? Dit kan aan de batterij of aan de dock connector liggen. Een kapotte dock connector is één van de meest voorkomende reparaties en is gemakkelijk door ons te vervangen.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

Hoort je gesprekspartner je niet meer of niet meer goed? We kunnen de microfoon vervangen, zodat je weer goed verstaanbaar bent met bellen. De microfoon zit aan de dock connector vast en daarom moet voor deze reparatie de dock connector vervangen worden.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

Werken je oordopjes niet meer op de iPhone 6? De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector en die kan vervangen worden. Je kan dan weer zorgeloos muziek afspelen met je iPhone 6.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen van de iPhone 6 zitten aan de linkerkant van de iPhone 6 en zorgen ervoor dat je geluid harder en zachter kunt zetten. Als die niet meer werkt kunnen we de kabel vervangen, zodat deze functie weer perfect werkt.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit aan de rechterkant van de iPhone 6 en als die niet meer werkt kun je de iPhone 6 niet meer uitzitten. We kunnen deze kabel vervangen, zodat je aan en uit knop weer zorgeloos kunt gebruiken.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je iPhone 6 trilfunctie niet meer? We kunnen de trilmotor van de iPhone 6 vervangen, zodat je geen telefoontjes meer mist als de trilfunctie aan staat.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Hoor je de gesprekspartner niet goed tijdens het bellen? Waarschijnlijk is dan de oorspeaker kapot van de iPhone 6. Deze oorspeaker zit achter het scherm vast.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Heb je een slecht WiFi bereik met je iPhone 6? Dit kan aan verschillende onderdelen. Meestal ligt het aan de WiFi antenne en dat kan door ons gerepareerd worden.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort tijdens het afspelen van Youtube en andere media.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon (handsfree bellen)

De microfoon voor het handsfree bellen zit vast aan de voorcamera kabel en zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen en dat Siri je kan horen. Ook zorgt de luidspreker ervoor dat je geluid opneemt als je een video aan het opnemen bent.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Kun je geen selfies meer maken met je iPhone 6? Dan kunnen we de voorcamera vervangen. Aan de voorcamera zit ook de proximity sensor en luidspreker voor het handsfree bellen.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achter camera

Werkt je achter camera helemaal niet meer of zitten er vlekken op het beeld? We kunnen de achter camera vervangen, zodat alles weer werkt zoals je dat gewend bent.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

Gaat je beeldscherm niet uit als je aan het bellen bent? Dan werkt de proximity sensor niet goed. Als de proximity sensor niet werkt dan kun je met je gezicht verschillende knoppen indrukken.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Frame

Is je iPhone 6 frame scheef of beschadigd. We kunnen het gehele frame voor je vervangen, zodat je iPhone van de achterkant er weer als nieuw uitziet.

1 dag

€ 89,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button van de iPhone 6 niet meer of niet meer goed? Wij kunnen de home button voor je vervangen. Het nadeel aan deze reparatie is dat je touch ID niet meer werkt na de reparatie. Wel kun je de home button weer normaal bedienen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Is je iPhone 6 kapot en wil je deze laten repareren door de opstuur service van FixjeiPhone? Met de opstuur service kan je jouw iPhone naar ons opsturen en vervolgens zal een van de reparateurs jouw iPhone 6 repareren. Je iPhone zal vakkundig en snel worden gerepareerd door een van de reparateurs uit het reparatie team!

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone 6 op om die vervolgens te laten maken door ons. Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 6 reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


 

Is je iPhone 6 reparatie verzekerd?

In de meeste gevallen is je iPhone 6 reparatie gewoon verzekerd. Op het moment dat de iPhone 6 thuis is gevallen is het mogelijk om dit op te geven aan de inboedelverzekering. Dit is wel per verzekering maatschappij verschillend we raden ook aan om daarom eerst even contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij.

No cure, no pay!

Bij FixjeiPhone hanteren we de no cure no pay methode. Dit houdt in dat als je iPhone niet gerepareerd kan worden en ook geen kosten worden gerekend.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.