iPhone 6 plus reparatie tarieven

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun kapotte iPhone 6 plus te repareren. Met behulp van de reparatie handleidingen van FixjeiPhone is het mogelijk om zelf je iPhone 6 plus te repareren. Naast het gebruiken van een goede reparatie handleiding is het belangrijk om gebruik te maken van iPhone 6 plus onderdelen.

iPhone 6 plus door FixjeiPhone laten repareren

Natuurlijk is het ook mogelijk om je iPhone 6 plus te laten repareren door FixjeiPhone. FixjeiPhone repareert je iPhone 6 plus terwijl je wacht. Tijdens de reparatie kan je gewoon meekijken hoe het defecte onderdeel wordt gerepareerd. Meestal is je iPhone 6 plus binnen 30 minuten weer klaar. Ook kan je voor softwarematige problemen terecht bij FixjeiPhone.

iPhone 6 plus reparatie tarieven

Scherm en LCD

Een barst in het scherm of een niet werkend LCD. Laat dan je scherm vervangen, zodat je weer kunt genieten van je iPhone 6 plus.

20 min

€69,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Een barst in het scherm of een niet werkend LCD. Laat dan je scherm vervangen, zodat je weer kunt genieten van je iPhone 6 plus. De A+ kwaliteit heeft een sterker scherm en het LCD is scherper.

20 min

€ 84,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je batterij snel leeg of start de iPhone helemaal niet meer op? Geef je iPhone een tweede leven door de batterij te vervangen.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Door je iPhone batterij te vervangen kan je vele batterij problemen oplossen en de levensduur van je batterij verlengen. Deze A+ batterij is van de hoogste kwaliteit.

€ 39,-

Dock connector

Wil je iPhone 6 plus niet meer opladen? Dan moet de dock connector gefixt worden. Een defecte dock connector is één van meest voorkomende reparaties.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

Hoort je gesprekspartner je niet meer tijdens het bellen? We kunnen de microfoon voor je vervangen. De microfoon zit vast aan de dock connector.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

Werken de oordopjes niet meer in de iPhone 6 plus? De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector. we kunnen dus de dock connector vervangen, zodat je de koptelefoon aansluiting weer werkt.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

Werken de volume knoppen niet meer aan de linkerkant van de iPhone 6 plus? Met een nieuwe volume kabel kan je de knoppen van de iPhone weer bedienen.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan uit knop zit aan de rechterkant van de iPhone 6 plus. Als deze kapot is kan je de iPhone niet meer uitzetten en dat is erg vervelend. We kunnen de kabel vervangen, zodat je de iPhone 6 plus weer aan en uit kan doen.

45 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt de trilfunctie niet meer van je iPhone 6 plus. Met een nieuwe trilmotor kan je de iPhone weer op stil zetten en geen oproepen missen.

30 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Hoor je de gesprekspartner niet meer goed tijdens het bellen? Dan is de oorspeaker defect. We kunnen de oorspeaker voor je vervangen, zodat je weer zorgeloos kan bellen.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Heb je een slecht WiFi bereik met je iPhone 6 plus. Dit kan aan veel dingen liggen, maar meestal is de WiFi antenne kapot. We kunnen de WiFi antenne voor je fixen, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van je iPhone 6 plus.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

Heb je tijdens het afspelen van media geen geluid meer? Dan is je geluidsbox kapot. De geluidsbox zit via de dock connector in verbinding met het moederbord en daarom kan het defect ook aan de dock connector liggen.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Luidspreker

Kan je niet meer handsfree bellen met je iPhone 6 plus? Dan is je luidspreker kapot. De luidspreker wordt ook gebruikt voor Siri en voor de geluidsopname tijdens het opnemen van video's.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Kan je geen selfies meer maken met de voorcamera? Wij kunnen de voor camera voor je vervangen, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van je iPhone 6 plus.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achter camera

Wil je achter camera niet meer scherp stellen of werkt de achter camera slecht of helemaal niet? Wij kunnen een nieuwe achter camera plaatsen, zodat alles weer naar behoren werkt.

10 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

Druk je met je gezicht steeds knoppen in op het scherm? Dit komt door een defecte proximity sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat je beeldscherm uitgaat tijdens het bellen.

15 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Frame

Is je frame krom of erg beschadigd? We kunnen een compleet nieuw frame om de iPhone 6 plus zetten.

1 dag

€ 89,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button niet meer van de iPhone 6 plus. We kunnen de home button voor je fixen, alleen werkt je touch ID dan niet meer. Dit komt, omdat dit beveiligd is.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Is je iPhone 6 plus kapot en wil je deze laten repareren door de opstuur service van FixjeiPhone? Met de opstuur service kan je jouw iPhone naar ons opsturen en vervolgens zal een van de reparateurs jouw iPhone 6 plus repareren. Je iPhone zal vakkundig en snel worden gerepareerd door een van de reparateurs uit het reparatie team!

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone 6 plus op om die vervolgens te laten maken door ons. Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 6 plus reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


 

Is je iPhone 6 plus reparatie verzekerd?

Meestal is je iPhone 6 plus reparatie gewoon verzekerd. Op het moment dat de iPhone 6 plus thuis is gevallen is het mogelijk om dit op te geven aan de inboedelverzekering. Het kan wel per verzekering maatschappij verschillen, wij raden dan ook aan om eerst contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om er zeker van te zijn dat het wordt vergoed.

Geen reparatie? Geen kosten!

Bij FixjeiPhone hanteren we de no cure no pay methode. Dit houdt in dat als je FixjeiPhone je iPhone niet kan repareren er ook geen kosten in rekening worden gebracht.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.