iPhone 5s reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft uitgebreide iPhone 5S reparatie handleidingen en video’s gemaakt zodat je zelf je kapotte iPhone 5S kunt repareren! Naast het gebruik van een goede handleiding is het belangrijk om gebruik te maken van iPhone onderdelen van de beste kwaliteit, dan weet je zeker dat je de kwaliteit van je iPhone blijft houden. Je kunt de iPhone onderdelen voor je 5s vinden in de webshop. Bekijk de iPhone 5S onderdelen in de webshop »

iPhone 5S laten repareren door FixjeiPhone

Een ongeluk zit een een klein hoekje en het kan gebeuren dat je iPhone 5s kapot valt of dat je iPhone 5s opeens niet meer oplaadt. Gelukkig is dat voor FixjeiPhone geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van je iPhone. Meestal is het probleem van je iPhone te verhelpen binnen 30 minuten. FixjeiPhone maakt alleen gebruik van iPhone onderdelen de hoogste kwaliteit zodat de kwaliteit van je iPhone hoog blijft.

iPhone 5s reparatie tarieven

Scherm en LCD

Is je scherm kapot of werkt je LCD niet meer goed? Met een nieuw scherm is je voorkant van de iPhone 5s weer helemaal nieuw.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Is je scherm kapot of werkt je LCD niet meer goed? Met een nieuw scherm is je voorkant van de iPhone 5s weer helemaal nieuw. Een A+ scherm heeft een sterkere glasplaat en het LCD is ook scherper.

15 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je iPhone 5s batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Laat je iPhone 5s batterij dan vervangen en geef je iPhone een tweede leven.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Als je iPhone 5s batterij niet lang meegaat is het verstandig om deze te vervangen. Dit verlengt de batterij duur en verhelpt oplaad en percentage problemen.

10 min

€ 34,-

6 maanden garantie

Dock connector

Een kapotte dock connector is één van de meest voorkomende reparaties. De dock connector moet vervangen worden als je iPhone niet meer wil opladen. Als een iPhone 5s niet wil opladen dan kan dat ook aan de batterij liggen.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

Bij een kapotte microfoon kun je tijdens het telefoneren je gesprekspartner niet of niet meer goed verstaan.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

De koptelefoon aansluiting zit vast aan de dock connector. Werken je oordopjes niet meer dan kan de dock connector vervangen worden, zodat alles weer werkt zoals het hoort.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen zitten aan de zijkant van de iPhone 5s. Als deze niet meer werken kan je de muziek niet meer harder en zachter zetten via de knoppen aan de zijkant.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 5s en als deze kapot gaat kun je iPhone niet meer via deze knop op uit zetten. De kabel kunnen we vervangen, zodat alles weer goed werkt.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem verholpen. De trilmotor staat in verbinding met de aan en uit knop en het kan daarom ook aan de aan en uit knop van de iPhone 5s liggen.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

De geluidsbox kan defect gaan door teveel stof of door lichte vochtschade. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort op het moment dat media afspeelt via je iPhone 5s.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen en neemt het geluid op tijdens het opnemen van een video. Ook is deze luidspreker verantwoordelijk voor Siri.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Kun je geen selfies meer maken met je voorcamera? Laat je voor camera kabel dan vervangen, zodat je weer optimale selfies kan maken.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Achter camera

De achter camera zit vast aan het moederbord en kan kapot gaan. Met een nieuwe achter camera werkt je achter camera weer zoals het hoort.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity zorgt ervoor dat je beeldscherm zwart wordt tijdens het bellen. Als deze functie niet werk dan kun je met je gezicht allerlei knoppen indrukken en dat is erg vervelend.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Frame

Het frame is het gedeelte waar het scherm inlicht. Als die frame scheef is of kapot dan kan het vervangen worden voor een nieuwe.

1 dag

€ 89,-

6 maanden garantie

Home button

Is je home button van de iPhone 5s kapot? Bij FixjeiPhone kunnen we de home button snel en precies vervangen, zodat alles weer werkt naar behoren.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Wil je een reservekopie overzetten of wil je iPhone niet meer herstellen. We helpen je graag met deze problemen.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Wil je jouw iPhone 5s laten repareren door de opstuur service van FixjeiPhone? Via de opstuur service is het mogelijk om je iPhone 5s eenvoudig op te sturen zodat een van de iPhone reparateurs je iPhone vakkundig zal repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Het opsturen van je iPhone 5c is erg eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd, zo heb je jouw iPhone snel weer terug. Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone op via de opstuur service. Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 5s reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Is je iPhone 5s verzekerd?

In veel gevallen is je iPhone verzekerd voor val en stoot schade. Zo kun je de verzekering inlichten op het moment dat je iPhone bij jou in huis is gevallen. De inboedel verzekering dekt in veel gevallen deze schade voor iPhone gebruikers. Ga hier niet blind van uit, maar neem eerst even contact op met je verzekeringsmaatschappij.

Geen reparatie? Geen kosten!

FixjeiPhone hanteert de no cure, no pay regeling. Op het moment dat wij de schade van je iPhone 5s niet kunnen repareren betaal je ook geen kosten. In meer dan 95% van de gevallen repareren wij de iPhone. Helaas zijn er schade gevallen die niet te herstellen zijn, zoals bepaalde chips die op het moederbord zitten die we niet kunnen vervangen.
Bij de opstuur service hanteren wij wel € 29,- onderzoekskosten als de iPhone niet te repareren is. Tevens vragen wij om € 8,60 voor het terugsturen van de iPhone.

iPhone 5s in het water gevallen?

Heb je de iPhone in het water laten vallen en denk je dat dit het einde iPhone is? Bij FixjeiPhone hebben we een speciale reiniging spray die in veel gevallen de iPhone 5s weer helemaal aan de praat krijgt.

iPhone 5s software problemen?

Naast alle hardware reparaties die Davey uitvoert kan je ook terecht voor software matige reparaties. Ricardo weet namelijk alles van de software van de iPhone 5s. Denk hierbij aan jailbreaks, tweaks en alles wat hierbij komt kijken. Denk je helemaal ten einde raad te zijn dan weet Ricardo vaak wel weer de oplossing voor het probleem, zodat we je iPhone 5s alsnog kunnen fixen.