iPhone 5c reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft speciaal voor de mensen die zelf hun iPhone 5c willen repareren uitgebreide reparatie handleidingen en video’s gemaakt. Met deze handleiding kan je zelf je iPhone 5c repareren! Naast het gebruik van een goede handleiding is het belangrijk om gebruik te maken van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit om de kwaliteit van je iPhone te behouden. Je kunt de iPhone onderdelen voor je iPhone 5C kan vinden in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de iPhone 5c onderdelen in de webshop »

iPhone 5c laten repareren door FixjeiPhone

Op het moment dat je iPhone 5c niet meer goed functioneert dan is dat erg vervelend. Gelukkig is het in de meeste gevallen goed te verhelpen. Bij FixjeiPhone repareren we met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit en is de reparatie meestal binnen 30 minuten klaar. Op elke reparatie zit standaard drie maand garantie.

iPhone 5c reparatie tarieven

Scherm en LCD

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden. Het verschil tussen een normaal scherm en een A+ scherm is kwaliteit. Een A+ scherm is sterker en heeft een beter LCD scherm.

15 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat de batterij van de iPhone 5c snel leeg of kloppen de percentages niet meer? Met een nieuwe batterij geef je de iPhone 5c weer een tweede leven.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ batterij

Als je iPhone niet meer lang meegaat of slecht wil opladen adviseren wij de batterij te vervangen. Onze A+ batterij is van zeer hoge kwaliteit geeft je iPhone een nieuw leven.

10 min

€ 34,-

6 maanden garantie

Dock connector

Als de dock connector kapot is dan wil je iPhone 5c niet meer opladen. Dit is één van de meest voorkomende reparaties en kan gemakkelijk verholpen worden door ons.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

De microfoon zit van aan de dock connector van de iPhone 5c. Deze microfoon moet vervangen worden als je gesprekspartner je niet of niet meer goed kan horen.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

De koptelefoon aansluiting is vast aan de dock connector. Als deze dus kapot wordt de dock connector vervangen en dan werkt ook je koptelefoon aansluiting weer.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen zitten vast aan de aan en uit knop van de iPhone 5c. Werken de volume knoppen dus niet dan kan dit vervangen worden tegelijk met de aan en uit knop van je iPhone 5c.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 5c en dit is een onderdeel die redelijk vaak defect gaat.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem verholpen. De trilmotor staat in verbinding met de aan en uit knop en het kan daarom ook aan de aan en uit knop van de iPhone 5c liggen.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

De geluidsbox kan defect gaan door teveel stof of door lichte vochtschade. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort op het moment dat media afspeelt via je iPhone 5c.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen en neemt het geluid op tijdens het opnemen van een video. Ook is deze luidspreker verantwoordelijk voor Siri.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

De voorcamera kabel zit vast aan het scherm van de iPhone 5c. Als je voor camera niet meer werkt kan deze kabel vervangen worden, zodat je snel weer selfies kan maken.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Achter camera

De achter camera zit vast aan het moederbord en kan kapot gaan. Met een nieuwe achter camera werkt je achter camera weer zoals het hoort.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity sensor zit vast aan de voorcamera kabel en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Frame

Het frame is het gedeelte waar het scherm inlicht. Als die frame scheef is of kapot dan kan het vervangen worden voor een nieuwe.

1 dag

€ 89,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button niet meer van je iPhone 5C? Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden door een nieuwe kabel te monteren. Je home button werkt dan weer als nieuw.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Opstuur service

Wil je jouw iPhone 5c laten repareren? Via de opstuur service van FixjeiPhone is het mogelijk om je iPhone 5c op te sturen zodat een van de iPhone reparateurs je iPhone 5c vakkundig zal repareren. Het opsturen van je iPhone 5c is erg gemakkelijk en binnen een paar dagen heb jij je gemaakte iPhone weer terug. Wekelijks ontvangt FixjeiPhone tientallen iPhone’s via de opstuur service! Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 5c reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Meestal is je iPhone 5c reparatie verzekerd

Meestal is uw iPhone 5c reparatie verzekerd, maar controleer dit eerst! Bij veel verzekeringsmaatschappijen zit schade aan je iPhone bij de inboedel verzekering in. Zo kan je de kosten verhalen bij de verzekering.

Geen reparatie? Geen kosten!

Bij FixjeiPhone hanteren we het no cure, no pay principe. Dat betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan de reparatie als het toestel niet gerepareerd kan worden. Heb je een iPhone 5c met een raar of niet herkend probleem? Dan kan je de iPhone met een gerust hart bij ons laten repareren. Bij het opsturen van je iPhone rekenen wij wel €8,60 voor het retourneren van de defecte iPhone. Tevens zijn er bij de opstuur service wel € 29,- onderzoekskosten als wij de iPhone 5c niet kunnen repareren.

iPhone 5c software problemen?

FixjeiPhone is opgezet door de neefjes Ricardo en Davey Groothedde. Davey is terug te zien in alle reparatie video’s en Ricardo zorgt voor alle software reparaties. De meest voorkomende reparaties zijn hardware problemen, maar ook voor software problemen kan je bij ons terecht.