iPhone 5 reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft speciaal voor alle mensen die zelf hun kapotte iPhone 5 willen repareren uitgebreide iPhone 5 reparatie handleidingen en video’s gemaakt. Doormiddel van deze uitgebreide handleidingen en video’s kan je zelf je iPhone reparereren! Naast het gebruik van deze handleidingen is het belangrijk om iPhone 5 onderdelen van de hoogste kwaliteit te gebruiken tijdens de reparatie. Deze onderdelen kan je vinden in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de iPhone 5 onderdelen in de webshop »

iPhone 5 laten repareren door FixjeiPhone

Is je iPhone 5 kapot of functioneert deze niet meer goed? Laat deze iPhone 5 dan zo snel mogelijk repareren. FixjeiPhone is een ervaren iPhone 5 reparatie specialist, en repareert in de meeste gevallen binnen 30 min het defecte onderdeel. FixjeiPhone werkt wegens het behouden van de kwaliteit van de iPhone alleen met goede iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van je iPhone 5 goed blijft.

iPhone 5 reparatie tarieven

Scherm en LCD

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden.

15 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Scherm en LCD A+ kwaliteit

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden. Het verschil tussen een normaal scherm en een A+ scherm is kwaliteit. Een A+ scherm is sterker en heeft een beter LCD scherm.

15 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat de batterij van de iPhone 5 snel leef of kloppen de percentages niet meer? Met een nieuwe batterij geef je de iPhone 5 weer een tweede leven.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Laadt je iPhone niet meer op of gaat die niet meer lang mee? Laat dan de batterij vervangen door onze nieuwe A+ batterij. Deze is zeer hoog van kwaliteit en geeft je iPhone weer een nieuw leven.

10 min

€ 34,-

6 maanden garantie

Dock connector

Als de dock connector kapot is dan wil je iPhone 5 niet meer opladen. Dit is één van de meest voorkomende reparaties en kan gemakkelijk verholpen worden door ons.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Microfoon

De microfoon zit van aan de dock connector van de iPhone 5. Deze microfoon moet vervangen worden als je gesprekspartner je niet of niet meer goed kan horen.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

De koptelefoon aansluiting is vast aan de dock connector. Als deze dus kapot wordt de dock connector vervangen en dan werkt ook je koptelefoon aansluiting weer.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

De volume knoppen zitten vast aan de aan en uit knop van de iPhone 5. Werken de volume knoppen dus niet dan kan dit vervangen worden tegelijk met de aan en uit knop van je iPhone 5.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 5 en dit is een onderdeel die redelijk vaak defect gaat.

30 min

€ 59,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem verholpen. De trilmotor staat in verbinding met de aan en uit knop en het kan daarom ook aan de aan en uit knop van de iPhone 5 liggen.

10 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Geluidsbox

De geluidsbox kan defect gaan door teveel stof of door lichte vochtschade. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort op het moment dat media afspeelt via je iPhone 5.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen en neemt het geluid op tijdens het opnemen van een video. Ook is deze luidspreker verantwoordelijk voor Siri.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Voorcamera

De voorcamera kabel zit vast aan het scherm van de iPhone 5. Als je voor camera niet meer werkt kan deze kabel vervangen worden, zodat je snel weer selfies kan maken.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Achter camera

De achter camera zit vast aan het moederbord en kan kapot gaan. Met een nieuwe achter camera werkt je achter camera weer zoals het hoort. Ook de flitser zit vast aan deze camera.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity sensor zit vast aan de voorcamera kabel en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

20 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Frame

Het frame is het gedeelte waar het scherm inlicht. Als die frame scheef is of kapot dan kan het vervangen worden voor een nieuwe.

1 dag

€ 89,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button niet meer van je iPhone 5? Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden door een nieuwe kabel te monteren. Je home button werkt dan weer als nieuw.

10 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 29,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Sinds kort is het ook mogelijk om je iPhone 5 op te sturen via de opstuur service. Een van de reparateurs van het reparatie team kan je iPhone 5 dan vakkundig repareren. Wekelijks ontvangen wij flink wat iPhone’s die worden opgestuurd via de opstuur service! Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 5 reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Meestal is je iPhone 5 reparatie verzekerd

In de meeste gevallen is je iPhone 5 reparatie verzekerd. Op het moment dat de iPhone 5 thuis gevallen is zou je dit kunnen opgeven aan de inboedel verzekering. Vraag wel eerst als dit in jouw geval ook van toepassing is bij de verzekeringsmaatschappij. Dit soort gevallen kan per verzekeringsmaatschappij verschillen namelijk.

Geen reparatie? Geen kosten!

Meestal kan je iPhone 5 gewoon gerepareerd worden, maar is de schade te erg of kunnen de problemen niet verholpen worden. Dan werken wij met de no cure, no pay regel. Er zijn dan geen kosten bij je reparatie en je kan de iPhone gratis weer mee naar huis nemen. Voor de opstuur service rekenen wij wel € 29,- onderzoekskosten en € 8,60 verzendkosten voor terugsturen van de iPhone.

iPhone 5 software problemen?

Problemen met de software van de iPhone 5 na een jailbreak of iets dergelijks.Wij weten alles van software en helpen je graag bij het herstellen van je iPhone. Ook met andere vragen over bijv. Cydia of jailbreaks helpen we graag!