iPhone 4s reparatie tarieven

FixjeiPhone heeft speciaal voor alle mensen die zelf hun iPhone willen repareren uitgebreide iPhone 4s reparatie handleidingen en video’s gemaakt, zodat je zelf je iPhone 4S kunt repareren. Naast het gebruik van een goede reparatie handleiding en video is het ook belangrijk om gebruik te maken van hoge kwaliteit iPhone 4s onderdelen, deze onderdelen kan je vinden in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de hoge kwaliteit iPhone 4S onderdelen in de webshop »

iPhone 4s laten repareren door FixjeiPhone

Is je iPhone 4s kapot of werkt er een onderdeel niet meer? FixjeiPhone werkt alleen met hoge kwaliteit iPhone onderdelen en geeft standaard een garantie van 6 maanden op iedere iPhone 4s reparatie. Wil je de iPhone 4s door FixjeiPhone laten reparatie bekijk dan onze reparatie tarieven en neem dan vrijblijvend contact met ons op via door te bellen, mailen of te chatten.

iPhone 4s reparatie tarieven

Scherm en LCD

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achterkant

De achterkant van de iPhone 4s is van glas en kan daarom snel kapot gaan. Als er een barst in zit kan de achterkant gemakkelijk vervangen worden.

5 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je iPhone 4s batterij kapot. Ook kan een nieuwe batterij oplaadt problemen oplossen.

5 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Als je iPhone niet meer lang meegaat is het slim om je batterij te laten vervangen. Dit lost o.a. oplaad percentage problemen op! De A+ batterij is beter van kwaliteit.

5 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Dock connector

De dock connector is het gedeelte waar je de oplaadt kabel in stopt. Dit is een onderdeel die vaak kapot gaat. Gelukkig is dit onderdeel goed en gemakkelijk te vervangen.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Microfoon

De microfoon zit aan de dock connector vast. Als deze microfoon defect is dan hoort je gesprekspartner jou niet goed.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

Werken je oordopjes niet goed? Dan is de koptelefoon aansluiting niet meer goed. Aan de koptelefoon aansluiting zitten ook de knoppen voor het harder en zachter zetten van je iPhone vast en de mute schakelaar. Ook de luidspreker voor het handsfree bellen zit aan de koptelefoon aansluiting vast bij de iPhone 4s.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

Als je problemen hebt met de volume knoppen dan kan dit probleem verholpen worden. De kabels van de volume knoppen worden dan vervangen en alles werkt weer zoals je dat mag verwachten.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 4s en deze kan naar verloop van tijd kapot gaan. Deze aan en uit knop kan vervangen worden. Een belangrijke functie die ook aan de aan en uit knop zit is de proximity sensor.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem verholpen. De trilmotor zit gelijk verbonden met het moederbord en daarom is een nieuwe trilmotor altijd de oplossing.

15 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

15 min

€ 19,-

6 maanden garantie

WiFi antenne

Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

10 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Geluidsbox en GSM antenne

De geluidsbox en GSM antenne zitten aan elkaar vast. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort tijdens het afspelen van media en muziek. Het geluid wat je hoort tijdens het bellen komt uit de oorspeaker.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker voor het handsfree bellen zit vast aan de koptelefoon aansluiting. Deze luidspreker is verantwoordelijk voor het bellen op luidspreker en voor het geluid wat je opneemt tijdens het opnemen van een video.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Werkt je iPhone 4s voor camera niet meer en kan je daarom geen selfies meer maken? Geen probleem wij kunnen de voor camera vervangen. Een defecte voor camera ligt niet altijd aan de kabel zelf, maar het probleem kan ook door het moederbord komen.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Achter camera

Heb je problemen met de iPhone 4s achter camera? Is de achter camera kapot of zitten er vlekken op de lens dan kan de achter camera vervangen worden, zodat je weer goede foto's kan maken.

10 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity sensor zit vast aan de aan en uit knop en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Middenframe

Het middenframe is zilverkleurige gedeelte wat tussen het scherm en de achterkant zit. Als deze kapot is of verbogen dan kan dit onderdeel vervangen worden.

45 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button niet meer van je iPhone 4s? Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden door een nieuwe kabel te monteren. Je home button werkt dan weer als nieuw.

25 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 19,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Het is sinds kort ook mogelijk om je iPhone 4s op te sturen via de opstuur service van FixjeiPhone. Je iPhone 4s wordt dan gerepareerd door een van reparateurs uit het reparatie team van FixjeiPhone. Wekelijks ontvangen wij tientallen iPhone’s die worden opgestuurd via de opstuur service! Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 4s reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


 

In veel gevallen is je iPhone 4s reparatie verzekerd

Is je iPhone 4s defect en wil je die laten maken? In veel gevallen dekt de inboedel verzekering de iPhone 4s reparatie. Neem hiervoor wel eerst contact op met je verzekeringsmaatschappij. Het is wel belangrijk om te weten hoeveel eigen risico je hebt en als het gedekt word.

No cure, no pay!

No cure, no pay betekent hetzelfde als geen onderzoekskosten op het moment dat je iPhone 4s niet meer gerepareerd kan worden betaal je geen kosten omdat er naar gekeken is. Gelukkig komt het niet vaak voor dat we de iPhone 4s niet meer kunnen maken, maar het kan voorkomen. Alleen voor de opstuur service vragen we wel € 29,- onderzoekskosten op het moment dat je iPhone niet gerepareerd kan worden. Dit doen wij vanwege het feit dat er veel iPhones komen die als laatste kans gezien worden. Wij zijn helaas geen wonderdokter en dan kunnen wij er ook niks meer mee. Tevens betaal je bij ons ook € 8,60 voor het terugsturen van je iPhone 4s.

iPhone 4s software reparaties

FixjeiPhone heeft een software specialist die alles weet van de software. Ook voor vragen over het aanschaffen van een Refurbished iPhone zoals de iPhone Xr, Xs Of Xs Max hebben we altijd een reactie!


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.