iPhone 4 reparatie tarieven

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun kapotte iPhone 4 te repareren. FixjeiPhone heeft speciaal uitgebreide reparatie handleidingen gemaakt zodat je zelf de iPhone 4 kunt repareren! Gebruik tijdens de reparatie altijd iPhone 4 onderdelen van hoge kwaliteit, deze kan je vinden in de webshop van FixjeiPhone. Bekijk de iPhone 4 onderdelen in de webshop »

iPhone 4 laten repareren door FixjeiPhone

Je iPhone 4 vakkundig en snel laten repareren? FixjeiPhone werkt alleen met de goede kwaliteit iPhone onderdelen, zodat je de kwaliteit behoudt die je gewend bent. Je reparatie is meestal binnen 30 minuten klaar en daarnaast krijg je zes maanden garantie! Bekijk hieronder de iPhone 4 reparatie tarieven en maak direct een afspraak door ons te bellen, mailen of te chatten.

iPhone 4 reparatie tarieven

Scherm en LCD

Bij problemen zoals een defect scherm of een niet werkend LCD moet het scherm vervangen worden.

30 min

€ 49,-

6 maanden garantie

Achterkant

De achterkant van de iPhone 4 is van glas en kan daarom snel kapot gaan. Als er een barst in zit kan de achterkant gemakkelijk vervangen worden.

5 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Batterij

Gaat je batterij te snel leeg of klopt het batterij percentage niet meer? Dan is je iPhone 4 batterij kapot. Ook kan een nieuwe batterij oplaadt problemen oplossen.

5 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Batterij A+ kwaliteit

Bij batterij problemen is het verstandig om deze te laten vervangen. Onze A+ batterij is van zeer hoge kwaliteit en lost ook oplaad problemen op!

5 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Dock connector

De dock connector is het gedeelte waar je de oplaadt kabel in stopt. Dit is een onderdeel die vaak kapot gaat. Gelukkig is dit onderdeel goed en gemakkelijk te vervangen.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Microfoon

De microfoon zit aan de dock connector vast. Als deze microfoon defect is dan hoort je gesprekspartner jou niet goed.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Koptelefoon aansluiting

Werken je oordopjes niet goed? Dan is de koptelefoon aansluiting niet meer goed. Aan de koptelefoon aansluiting zitten ook de knoppen voor het harder en zachter zetten van je iPhone vast en de mute schakelaar.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Volume knoppen

Als je problemen hebt met de volume knoppen dan kan dit probleem verholpen worden. De kabels van de volume knoppen worden dan vervangen en alles werkt weer zoals je dat mag verwachten.

45 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Aan en uit knop

De aan en uit knop zit bovenop de iPhone 4 en deze kan naar verloop van tijd kapot gaan. Deze aan en uit knop kan vervangen worden. Functies die ook aan de aan en uit knop zitten zijn de proximity sensor en de luidspreker voor het handsfree bellen.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Trilmotor

Werkt je trilfunctie niet meer? Met een nieuwe trilmotor is dit probleem meestal verholpen. Een defecte trilmotor kan ook door de koptelefoon aansluiting komen, omdat ze in verbinding staan met elkaar.

10 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Oorspeaker

Heb je problemen met het verstaan van je gesprekspartner? Dit kan verholpen worden door een nieuwe oorspeaker. Met een nieuwe oorspeaker kun je alles weer goed horen tijdens het bellen.

15 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Wifi antenne

Een WiFi probleem kan ontstaan door meerdere defecten, maar in de meeste gevallen ligt aan aan de WiFi antenne. Deze kan vervangen worden, zodat je WiFi weer optimaal werkt.

10 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Geluidsbox en GSM antenne

De geluidsbox en GSM antenne zitten aan elkaar vast. De geluidsbox zorgt ervoor dat je geluid hoort tijdens het afspelen van media en muziek. Het geluid wat je hoort tijdens het bellen komt uit de oorspeaker.

15 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Luidspreker

De luidspreker voor het handsfree bellen zit aan de aan en uit knop vast. Deze kabel kan vervangen worden en dan werkt je luidspreker weer. Deze luidspreker zorgt er ook voor dat je geluid opneemt bij het opnemen van video's.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Voorcamera

Werkt je iPhone 4 voor camera niet meer en kan je daarom geen selfies meer maken? Geen probleem wij kunnen de voor camera vervangen. Een defecte voor camera ligt niet altijd aan de kabel zelf, maar het probleem kan ook door het moederbord komen.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Achter camera

Heb je problemen met de iPhone 4 achter camera? Is de achter camera kapot of zitten er vlekken op de lens dan kan de achter camera vervangen worden, zodat je weer goede foto's kan maken.

10 min

€ 19,-

6 maanden garantie

Proximity sensor

De proximity sensor zit vast aan de aan en uit knop en zorgt ervoor dat het beeldscherm uitgaat tijdens het bellen. Het is namelijk erg vervelend als je proximity sensor niet werkt. Tijdens het gesprek kun je dan allemaal knoppen indrukken met je gezicht.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Middenframe

Het middenframe is zilverkleurige gedeelte wat tussen het scherm en de achterkant zit. Als deze kapot is of verbogen dan kan dit onderdeel vervangen worden.

45 min

€ 39,-

6 maanden garantie

Home button

Werkt je home button niet meer van je iPhone 4? Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden door een nieuwe kabel te monteren. Je home button werkt dan weer als nieuw.

35 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Software herstel

Software problemen kunnen erg breed zijn. Heb je problemen met het maken van een reservekopie of iets dergelijks neem dan contact met ons op.

1 dag

€ 19,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPhone zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

n.v.t.

Opstuur service

Sinds kort is het mogelijk om je iPhone op te sturen via de opstuur service. Je iPhone wordt dan gerepareerd door een van de mensen van het reparatie team van FixjeiPhone. Wekelijks ontvangen wij tientallen iPhone’s die worden opgestuurd via de opstuur service! Meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPhone 4 reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


Daarom FixjeiPhone:

Hoogste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen

Uitstekende sevice: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je device niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de reparaties

Is je iPhone 4 reparatie verzekerd?

In de meeste gevallen vergoed je verzekering’s maatschappij je iPhone 4 reparatie kosten. Neem hiervoor wel eerst contact op met je verzekering’s maatschappij  om te controleren als die van jou dit ook doet en hoeveel eigen risico je hebt.

Geen onderzoekskosten

Wij vragen geen onderzoekskosten als je iPhone niet gerepareerd kan worden. Dat je iPhone niet gerepareerd kan worden is namelijk al erg genoeg. Dit is helaas niet van toepassing bij de opstuur service van FixjeiPhone, dan vragen we namelijk altijd het bedrag van €8,60 om de iPhone aangetekend retour te sturen en € 29,- onderzoekskosten als de iPhone 4 niet te repareren is.

iPhone 4 software herstel

Ook voor software reparaties kun je terecht bij FixjeiPhone.nl. Ricardo weet alles op het gebied van iOS, herstel modus, iTunes errors en veel meer! Heb je dus een software probleem, twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.