iPad mini reparatie tarieven

Als je iPad mini gerepareerd moet worden dan bent je bij Fixjeiphone aan het juiste adres, wij hebben uitgebreide iPad mini reparatie handleidingen en video’s gemaakt om zelf je iPad te repareren. De iPad mini onderdelen die nodig zijn tijdens de reparatie kun je in de webshop van Fixjeiphone vinden. Bekijk onze hoge kwaliteit iPad mini onderdelen in de webshop »

iPad mini laten repareren door FixjeiPhone

Werkt jouw iPad mini niet meer, is je iPad mini scherm beschadigd of werkt een onderdeel niet meer goed? Laat je iPad mini dan door Fixjeiphone repareren, wij repareren je iPad mini met onderdelen van hoge kwaliteit en geven standaard 6 maanden garantie op iedere iPad mini reparatie.

iPad mini reparatie tarieven

Scherm

Is je iPad mini scherm kapot? Met het vervangen van het scherm lossen we dit probleem op!

1 dag

€ 79,-

6 maanden garantie

LCD

Het iPad mini scherm zit los van het LCD. Als het LCD kapot is moet vaak het scherm ook worden vervangen

1 dag

€ 99,-

6 maanden garantie

Software herstel

Wil je een reservekopie maken van je iPad mini of moet je iPad mini worden hersteld? Wij kunnen dit voor je doen!

1 dag

€ 19,-

6 maanden garantie

Schade taxatie

Heb je een schade taxatie rapport nodig v oor je iPad mini? Wij kunnen dit schade rapport voor je opstellen zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

6 maanden garantie

Overige reparaties

Neem voor overige reparaties contact met ons op.

1 dag

Op aanvraag

6 maanden garantie

Vaak is je iPad mini verzekerd

Als je iPad mini defect is en door ons laat repareren dan dekt de inboedel verzekering vaak de iPad reparatie. Wel moet je eerst kijken hoeveel eigen risico je hebt en je goed laten informeren of ook jouw verzekering dit dekt.

No cure, no pay!

No cure, no pay houdt in dat als wij je iPad mini 2 niet kunnen repareren er dan ook geen kosten aan de reparatie verbonden zijn. Ook zijn er geen onderzoekskosten bij Fixjeiphone, u betaalt dus alleen als wij het defect aan de iPad mini 2 kunnen repareren. Voor de opstuur service geldt dit helaas niet en vragen wij ook €8,60 retour kosten voor het terugsturen als de iPad niet gerepareerd kan worden.

Zelf je iPad mini repareren?

Steeds meer klanten willen zelf zijn iPad mini gaan repareren en dit vinden wij super om te horen! Als je zelf je iPad mini wilt repareren dan moet je altijd goed opletten met wat je doet, bekijk goed onze reparatie video’s en handleidingen. Bij het repareren van je iPad mini moet je goed opletten dat je goede iPad mini onderdelen gebruikt van hoge kwaliteit. In onze webshop vind je iPad mini onderdelen van hoge kwaliteit, slechte (namaak) onderdelen kunnen de iPad mini beschadigen en raden we absoluut niet aan.