iPad air reparatie tarieven

Is je iPad air kapot? Het reparatie team van FixjeiPhone kan je iPad air repareren! Tijdens de reparatie maken wij altijd gebruik van iPad air onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat je iPad air weer als tevoren functioneert.

iPad air laten repareren door FixjeiPhone

Wil je jouw iPad air vakkundig en snel laten repareren? Je kunt je iPad air laten repareren bij FixjeiPhone, zo weet je zeker dat de onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn en je hebt ook nog eens 6 maanden garantie op iedere iPad air reparatie.

iPad air reparatie tarieven

Scherm

Met het vervangen van het iPad air scherm los je problemen op zoals een gebarsten scherm.

1 dag

€ 99,-

6 maanden

Batterij

Met het vervangen van de batterij los je problemen op zoals het snel leeglopen van de batterij of het niet optimaal presteren.

1 dag

€ 99,-

6 maanden

LCD

Door het LCD van de iPad air te vervangen los je problemen op zoals een defect LCD.

1 dag

€ 119,-

6 maanden

Software herstel

Wil je een reservekopie maken van je iPad air of wil je jouw iPad laten herstellen? Wij kunnen dit voor je doen!

1 dag

€ 19,-

6 maanden

Schade taxatie rapport

Met een schade taxatie rapport heb je een bewijs van de schade aan je iPad air voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

6 maanden

Overige reparaties

Voor overige reparaties kan je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

Opstuur service

Is je iPad air kapot en wil je deze laten repareren door de opstuur service van FixjeiPhone? Met de opstuur service kan je jouw iPad air vakkundig en snel laten repareren. Je iPad air zal dan vakkundig en snel worden gerepareerd door een van de reparateurs uit het reparatie team!

Wekelijks sturen tientallen mensen hun iPhone of iPad naar ons op via de opstuur service. Wil je meer weten over de opstuur service? Bekijk dan de opstuur service pagina »

iPad air reparatie formulier


Ik heb de algemene voorwaarden- & privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.


 

Vaak is je iPad air verzekerd

Veel mensen vragen zich af of de iPad air reparatie wordt vergoed door bijvoorbeeld de inboedelverzekering. Wij raden aan om altijd contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij, je kunt dan direct vragen hoeveel eigen risico je hebt voor de reparatie.

No cure, no pay!

No cure, no pay houdt in dat wanneer de reparateur je iPad air niet kan repareren je natuurlijk niet betaalt. Wij berekenen geen onderzoekskosten en je betaalt alleen voor de reparatie wanneer wij het defect aan je iPad air kunnen verhelpen. De tarieven voor de opstuur service zijn hetzelfde als bij normale reparaties. Echter zijn er wel € 29,- onderzoekskosten als reparatie door ons niet mogelijk is. Ook zijn er €8,60 kosten voor het terugsturen van de iPad air.

Zelf je iPad air repareren?

Naast het langskomen voor een reparatie of het opsturen van je iPad air via de opstuur service is het natuurlijk ook mogelijk om je iPad air zelf te repareren met behulp van onze reparatie handleidingen. Steeds meer klanten kiezen er dan ook voor om zelf aan de slag te gaan. Gebruik tijdens de reparaties altijd onze reparatie handleidingen met video’s, zo kan je stap voor stap zien hoe je het defecte onderdeel kunt vervangen voor een nieuw onderdeel. Repareer daarnaast altijd met iPad air onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is.