iPad 4 reparatie tarieven

Is het scherm van je iPad 4 kapot of heeft je iPad een ander defect? Laat dan je iPad 4 door Fixjeiphone repareren! Ook is het mogelijk om zelf je iPad 4 te repareren met behulp van onze reparatie handleidingen op de website. De iPad 4 onderdelen bieden we aan in onze webshop, wij verkopen alleen iPad onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit van je iPad onderdelen goed is.

iPad 4 laten repareren

Wil je dat Fixjeiphone je iPad 4 repareert? Neem dan snel contact met ons voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om je iPad op te sturen. Dan repareren wij je iPad 4 met onderdelen van hoge kwaliteit en krijg je 3 maanden garantie op je iPad reparatie.

iPad 4 reparatie tarieven

Scherm

Heb je het scherm van de iPad 4 kapot? We kunnen de glasplaat voor je vervangen, zodat je iPad van de voorkant er weer als nieuw uitziet.

1 dag

€ 79,-

3 maanden garantie

LCD

Het iPad 4 scherm zit los van het LCD. Als het LCD kapot is dan moet vaak het scherm ook vervangen worden

1 dag

€ 109,-

3 maanden garantie

Software herstel

Wil je een reservekopie maken van je iPad of moet je iPad in DFU mode worden hersteld? Wij kunnen dit voor je doen, zodat je weer kunt genieten van je iPad 4.

30 min

€ 19,-

3 maanden garantie

Schade taxatie

Is je iPad zo kapot gegaan dat die niet meer gemaakt kan worden? Dit kan komen door waterschade of door harde valschade. Wij kunnen dan een schaderapport opstellen, zodat je een bewijs hebt voor de verzekering.

30 min

€ 29,-

3 maanden garantie

Overige reparaties

Neem voor overige reparaties eerst contact met ons op.

1 dag

Op aanvraag

3 maanden garantie

Is mijn iPad 4 verzekerd?

Het kan goed zijn dat jouw iPad 4 is verzekerd, vaak dekt de inboedel verzekering de reparatie kosten. We adviseren je om dit van te voren te controleren bij je verzekeringsmaatschappij, soms zit er een eigen risico aan verbonden.

No cure, no pay!

Kunnen wij jouw iPad 4 niet repareren? Dan betaal je helemaal niks! Bij ons geldt voor elke reparatie No Cure, No pay. Dit houdt in dat er geen onderzoekskosten aan de reparatie verbonden zijn waardoor je bij het niet kunnen repareren van je iPad 4 ook helemaal niets betaalt.
Voor de opstuur service geldt deze service helaas niet. Ook vragen wij altijd een vergoeding voor het terugsturen en dat is €8,60 voor het retourneren van de iPad.