Refurbished Samsung

Toon:
per pagina

2 producten

Sorteer op :

Refurbished Samsung kopen van zeer hoge kwaliteit? Bespaar flink op het aanschaffen van een refurbished Samsung. Alle refurbished Samsung’s hebben standaard 12 maanden garantie!

Bekijk hieronder het refurbished Samsung assortiment!

1 / 1

Refurbished Samsung kopen?

Ben je op zoek naar een Samsung smartphone? Dan is een refurbished Samsung van FixjeiPhone de beste optie, zo krijg je standaard een jaar garantie op je Samsung refurbished smartphone. Het refurbished Samsung assortiment is zeer uitgebreid en zoals je van ons mag verwachten zijn alle refurbished toestellen van hoge kwaliteit. Natuurlijk wordt een refurbished Samung Galaxy inclusief accessoires geleverd zodat je je Samsung direct kunt gebruiken.

Met ruim 16.000 beoordelingen van gemiddeld een 8.9 weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is en dat het team van FixjeiPhone een perfecte service biedt.

Waarom een refurbished Samsung Galaxy kopen?

Het aanschaffen van een refurbished Samsung smartphone is een stuk aantrekkelijker dan het open van een nieuw toestel. Dit heeft niet alleen te maken met de aantrekkelijke prijs maar ook met het bijdragen aan een beter milieu. Elk toestel wordt door onze specialisten op meer dan 50 punten gecontroleerd, zo kunnen wij jou garanderen dat je refurbished Samsung smartphone uitstekend functioneert. FixjeiPhone geeft 12 maanden garantie op je Samsung zodat je helemaal verzekerd bent van een goede aankoop!

Vragen over onze Refurbished Samsung smartphones?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished Samsung? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Refurbished Samsungs: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished Samsung van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de leverancier van refurbished devices. Een belangrijk voordeel van het kopen van een Samsung bij Fixjeiphone is dat we gespecialiseerd zijn in de reparatie van Samsungs en iPhones. Met die vakkennis kunnen wij jou een Samsung S9 plus aanbieden van de meest hoge kwaliteit.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished Samsung controleren:Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Klanttevredenheid van FixjeiPhone

Als je meer informatie wilt voor het kopen van een refurbished Samsung, dan kan je natuurlijk contact opnemen met onze live chat. Wij kunnen je vragen direct beantwoorden en je verder adviseren!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished Samsung aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is dan ook erg belangrijk voor ons en we doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden. We zijn dan ook erg tevreden met onze ruim 15.000 beoordelingen van gemiddeld een 8,9!