Refurbished iPhone 6s

Toon:
per pagina

9 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6s van hoge kwaliteit kopen bij FixjeiPhone? De refurbished iPhone 6s is van zeer hoge kwaliteit en heeft daarnaast 12 maanden garantie!

Elke refurbished iPhone 6s wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd zodat je zeker weet dat deze goed zal functioneren!

1 / 1

Op zoek naar een iPhone 6s?

Op zoek naar een refurbished iPhone 6s van zeer goede kwaliteit? FixjeiPhone controleert elke refurbished iPhone 6s op meer dan 50 verschillende punten zodat je altijd zeker weet dat je iPhone goed zal functioneren. Daarnaast zal de iPhone er ook goed uitzien en bevat deze vrijwel geen gebruikerssporen. Elke refurbished iPhone 6s is dan ook erg aantrekkelijk geprijsd!

Waarom een refurbished iPhone 6s kopen?

Op zoek naar een andere iPhone? De refurbished iPhone 6s is een erg interessant model. Met de vernieuwde processor (ten opzichte van de voorgaande generaties) is deze een stuk sneller en heeft deze vanzelfsprekend ook betere hardware waardoor je mooiere foto’s kunt maken en langer met de batterij van je iPhone kunt doen.

Het grote voordeel van een refurbished iPhone is dat deze veel aantrekkelijker is geprijsd dan wanneer je een nieuwe zou aanschaffen, daarnaast help je het milieu ook nog eens een handje!

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Daarom je refurbished iPhone 6s bij FixjeiPhone kopen

FixjeiPhone is grootleverancier van iPhone en iPad onderdelen en daarnaast alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone te repareren. Vanwege de grote vraag naar een refurbished iPhone binnen de klantengroep van FixjeiPhone bieden wij deze sinds kort ook aan.

Met de grote kennis over de kwaliteit van een iPhone 6s kunnen wij als geen ander beoordelen wat de kwaliteit is van een refurbished iPhone 6s. Elke refurbished iPhone 6s wordt gecontroleerd doormiddel van een standaard procedure waarin we ruim 50 verschillende eigenschappen gaan controleren en wordt vanzelfsprekend ook de batterij uitgebreid getest en waar het nodig is vervangen!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6s controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 6s? Neem dan contact met ons op zodat wij je dan direct kunnen adviseren. Via de live chat op de website zijn wij elke dag te bereiken tot 23:30!