Refurbished iPhone 6s plus

Toon:
per pagina

9 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6s plus kopen van zeer hoge kwaliteit? FixjeiPhone verkoopt verschillende refurbished iPhones zoals bijvoorbeeld de iPhone 6s plus. Met standaard 12 maanden garantie ben je er zeker van dat de kwaliteit goed is!

Elke Refurbished iPhone 6s plus wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is!

 

1 / 1

Op zoek naar een iPhone 6s plus?

Het kopen van een refurbished iPhone 6s plus is een zeer goede keus. Het grote display van 5,5 inch in combinatie met de snelle processor zorgt voor een optimaal gebruik gemak wanneer je voorkeur uitgaat naar een groter display. De refurbished toestellen zijn in zeer nette staat en hebben wat betreft het uiterlijk vrijwel geen gebruikerssporen. Daarnaast is het toestel op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd zodat je zeker weet dat het toestel goed zal functioneren.

Waarom een refurbished iPhone 6s plus kopen?

Veel mensen vragen zich af waarom het aantrekkelijker is om een refurbished iPhone te kopen. Een goede reden om voor een refurbished iPhone 6s plus te kiezen is de zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding ten opzichte van een nieuwe iPhone. Daarnaast draag ook jij je steentje bij aan het milieu door te kiezen voor een refurbished iPhone! De technische staat in vanzelfsprekend 100%, het is dus niet nodig om je hier zorgen over te maken. Elk toestel wordt voor verzending gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 6s plus van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is grootleverancier van iPhone en iPad onderdelen en biedt alles aan om zelf je iPhone of iPad te repareren. Vanwege de steeds grotere vraag naar een refurbished iPhone bieden we ook dit aan. Met het hoge kennisniveau over de iPhone 6s plus kunnen we als geen ander beoordelen of de kwaliteit goed is. Bij FixjeiPhone ben je er zeker van dat je kiest voor een goed toestel die uitstekend zal functioneren.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6s plus controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over onze refurbished iPhone 6s plus?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 6s plus? Neem dan contact met ons op zodat wij je dan direct kunnen adviseren. Via de live chat op de website zijn wij elke dag te bereiken tot 23:30!