Refurbished iPhone 6 plus

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6 plus kopen bij FixjeiPhone? Met deze Apple iPhone 6 plus van 5 sterren kwaliteit ben je verzekerd van een fantastisch toestel waar je zorgeloos van kunt genieten!

Om er zeker van te zijn controleren we elke iPhone 6 plus op 50 verschillende punten en leveren we elke iPhone met gecertificeerde accessoires zoals een lader, adapter, tempered glass en een hoesje!

1 / 1

Koop je een nieuwe, refurbished of tweedehands iPhone 6 plus?

Veel mensen twijfelen tussen het aanschaffen van een nieuwe iPhone, refurbished toestel of een tweedehands apparaat. Er zijn flinke verschillen tussen een tweedehands iPhone of een refurbished apparaat welke je in het artikel kunt lezen.

De grootste verschillen zijn met name de verschillen in kostprijs (nieuwe iPhone is een stuk duurder). Een tweedehands iPhone 6 plus is een stuk goedkoper maar hierbij heb je geen enkele vorm van garantie. Bij een refurbished iPhone 6 plus ben je voordelig uit en heb je ook nog eens 2 jaar garantie. Dit is voor veel mensen dan ook een veilige keus zodat je zorgeloos kunt genieten. In tegenstelling tot bij een nieuwe iPhone help je het milieu, wat zeker vandaag de dag belangrijk is.
Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?

Waar komt een refurbished iPhone vandaan?

Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone


Waarom een refurbished iPhone 6 plus kopen?

Voor wie op zoek is naar een Apple iPhone is het iPhone 6 plus toestel vanwege het mooie grote 5,5 inch scherm een erg fijn toestel. Je kunt dan ook prachtige foto’s maken met de camera die dit toestel heeft. Hieronder vind je meer specificaties van het apparaat.

Refurbished Apple iPhone 6 plus specificaties:

 • Interne geheugen van 16 – 64 – 128 GB
 • Stand by tijd van 384 uur (16 dagen)
 • Altijd 2 jaar garantie (24 maanden)
 • 5,5 inch scherm en LCD (retina HD display)
 • Resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 401 ppi
 • 8 megapixel achter camera voor mooie foto’s en een 1,2 voorcamera voor het maken van een selfie
 • geleverd met gecertificeerde accessoires zoals een kabel en adapter
 • altijd geleverd met een iPhone 6 plus tempered glass en een hoesje voor bescherming

Naast deze plus variant is de refurbished iPhone 6s plus ook een populaire variant welke iets sneller is. Wanneer je meer informatie wilt over de betrouwbaarheid van een Refurbished iPhone adviseren we om hier meer over te lezen.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 6 plus FixjeiPhone?

Ben je al wel uit of je een 6 plus wilt kopen maar nog niet in welke webshop? Dan adviseren we om altijd voldoende beoordelingen te lezen zodat je meer informatie krijgt over de webshop. Je kunt hiervoor eenvoudig reviews lezen of het bedrijf eens opzoeken via Google. Kies altijd voor een bedrijf die je vertrouwt!

Daarom een refurbished iPhone kopen bij FixjeiPhone

 • Elke Apple iPhone wordt geleverd met gecertificeerde accessoires
 • We controleren elke iPhone op 50 verschillende punten
 • Ruim 45.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld
 • Altijd een ruim assortiment op voorraad (100 verschillende types)
 • We leveren je refurbished iPhone 6 plus gratis met de snelste verzendmethode (same day delivery mogelijkheid)
 • Altijd specialistisch advies (7 dagen per week)
 • De grootste op het gebied van iPhone reparaties
 • Altijd 30 dagen bedenktijd!

Naast refurbished groothandel is FixjeiPhone ook leverancier van onderdelen, gereedschap en accessoires. We kunnen dan ook als geen ander de beste iPhone samenstellen!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6 plus controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Wil je nog meer weten over onze 6 plus refurbished iPhones?

We hopen dat je na het lezen en het bekijken van de video op de hoogte bent van alles! Mocht je nou toch nog iets willen weten over een van onze iPhones? Twijfel dan niet om direct contact op te nemen met ons, dit kan via de telefoon, per e-mail of via de chat (7 dagen per week).

Ook voor andere refurbished toestellen kan je altijd terecht bij FixjeiPhone! Zo hebben we alles beschikbaar van een iPhone 7 tot de meest nieuwe iPhones zoals een iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs of de Max variant.

Heb je vragen over onze refurbished iPhone 6 plus?

Nog een vraag over onze refurbished iPhone 6 plus? Neem dan direct contact met ons op via de chat mogelijkheid op de website, hier zijn wij 7 dagen per week te bereiken!