Refurbished iPhone 6 plus

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 6 plus kopen van hoge kwaliteit? Met deze refurbished iPhone 6 plus van FixjeiPhone ben je er zeker van dat deze super functioneert zodat je vanzelfsprekend zorgeloos kunt genieten van je iPhone 6 plus.

Elke refurbished iPhone 6 plus wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd!

1 / 1

Op zoek naar een refurbished iPhone 6 plus?

Het aanschaffen van een refurbished iPhone 6 plus is een zeer goede keus. Een refurbished iPhone van FixjeiPhone ziet er zeer netjes uit en bevat vrijwel geen gebruikerssporen. Samen met het aantrekkelijke tarief is het erg interessant om te kiezen voor een refurbished iPhone.

Ben je op zoek naar een iPhone 6? Het kopen van een refurbished iPhone 6 is een erg goede keus, dit toestel is van zeer hoge kwaliteit zodat je er ook zeker van bent dat het toestel goed zal functioneren en dat het toestel wat je koopt ook van goede kwaliteit is.

Waarom een refurbished iPhone 6 plus kopen?

In verhouding is het aanschaffen van een refurbished iPhone een stuk aantrekkelijker dan een nieuwe iPhone 6 plus. Wanneer je voor een refurbished toestel kiest draag je ook je steentje bij voor een beter milieu. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische staat omdat het toestel op ruim 50 verschillende punten wordt gecontroleerd voordat deze door onze keuring komt. Wanneer er problemen zijn met een van de onderdelen zullen wij die voor verkoop altijd vervangen!

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 6 plus FixjeiPhone?

FixjeiPhone is grootleverancier van iPhone en iPad onderdelen en daarnaast alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone te repareren. Vanwege de grote vraag naar een refurbished iPhone binnen de klantengroep van FixjeiPhone bieden wij deze sinds kort ook aan. Met de grote kennis over de kwaliteit van een iPhone 6 plus kunnen wij als geen ander beoordelen wat de kwaliteit is van een refurbished iPhone 6 plus.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 6 plus controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over onze refurbished iPhone 6 plus?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 6 plus? Neem dan contact met ons op zodat wij je dan direct kunnen adviseren. Via de live chat op de website zijn wij elke dag te bereiken tot 23:30!