Refurbished iPhone 5s

Toon:
per pagina

9 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 5s kopen bij FixjeiPhone? FixjeiPhone biedt een mooi assortiment van de iPhone 5s aan. Op elke refurbished iPhone 5s zit ook nog eens standaard 12 maanden garantie zodat je zeker bent van je aankoop.

We controleren elke refurbished iPhone 5s op ruim 50 verschillende punten!

1 / 1

Kies voor een refurbished iPhone 5s

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone 5s? Het aanschaffen van een refurbished iPhone 5s is een stuk aantrekkelijker dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Daarnaast is het ook nog eens een stuk beter voor het milieu en dat is vandaag de dag zeer belangrijk.

Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het kopen van een refurbished device in plaats van een nieuwe. Zeker omdat onze refurbished toestellen vandaag de dag van dezelfde kwaliteit zijn. Met de 12 maanden garantie neem je geen risico en kies je voor zekerheid!

Waarom een refurbished iPhone 5s kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone 5s is erg aantrekkelijk vanwege de zeer scherpe prijs. Alle iPhone’s worden voor controle op 50 verschillende punten gecontroleerd, zo weet je zeker dat de iPhone perfect zal functioneren en ben je zeker van een goed toestel.

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 5s van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de leverancier voor het kopen van een refurbished iPhone 5s. Het grote voordeel is dat FixjeiPhone beschikt over veel kennis en zo als geen ander kan inschatten of het toestel in goede staat is of niet. We verkopen dan ook alleen toestellen waar wij 100% achter staan zodat de kwaliteit altijd goed is.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 5s controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over de refurbished iPhone 5s?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 5s? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!