Refurbished iPhone 5s

Toon:
per pagina

9 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 5s kopen bij FixjeiPhone van 5 sterren kwaliteit? Op elke refurbished iPhone 5s zit standaard 2 jaar garantie zodat je zeker bent van je aankoop en zorgeloos kunt genieten.

We controleren elke refurbished iPhone 5s op ruim 50 verschillende punten! We leveren elke Apple iPhone met een goede oplader, kabel, tempered glass en een iPhone hoesje.

1 / 1

Kies voor een refurbished iPhone 5s

Een goed alternatief voor een nieuwe Apple iPhone is een refurbished apparaat. Je bespaart hier namelijk flink wat geld mee, het is dan ook aantrekkelijker dan een nieuwe iPhone. Dit verschil kan oplopen tot maar liefst 50% op de aanschafprijs. Dit is voor de meeste consumenten de belangrijkste reden om te kiezen voor een refurbished toestel.

Doordat elke iPhone wordt gecontroleerd door een specialist weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Elke iPhone is dan ook weer als nieuw wat betreft de staat van het toestel.

FixjeiPhone krijgt vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished en een tweedehands iPhone 5s. Dit verschil leggen we je graag uit. Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, omdat het beide gebruikte devices zijn die opnieuw verkocht worden. Maar hierin zit toch een wezenlijk verschil.

Zo ontvang je op een refurbished iPhone 5s standaard 2 jaar garantie, zelfs op de accu. Elke iPhone is door eigen specialisten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Met de aankoop van een refurbished iPhone koop je dus veel meer zekerheid dan die je bij een tweedehands iPhone krijgt.

Met ruim 52.935 beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer, kies je ook nog eens voor zekerheid.

Refurbished iPhone 5s, een duurzame keuze

Een belangrijk aspect is het milieu. Met de aanschaf van een gereviseerd toestel help je het milieu. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een niet nieuw toestel, het is namelijk niet meer nodig om het nieuwste device te bezitten om indruk te maken op je vrienden. Voor meer informatie over een refurbished apparaat kan je ook altijd ons artikel bekijken over “Wat is een refurbished iPhone“, hiermee legt een specialist je alles uit over de betrouwbaarheid, de betekenis en de populairste modellen.

Dus heb jij een hart voor duurzaamheid? Doe dan iets goeds terug voor het milieu. Het kopen van een refurbished iPhone is een duurzaam alternatief. Je voorkomt onnodige elektronisch afval aangezien je de levensduur van het toestel verlengt. Ook het verspillen van dure en schaarse grondstoffen wordt met deze keuze verminderd.

Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?
Waar komt een refurbished iPhone vandaan?
Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone

Daarom een refurbished iPhone 5s kopen?

Het Apple iPhone 5s device is een prachtig toestel voor wie geen groot apparaat wil. Alsnog beschikt dit toestel over handige functies zoals de Touch-ID mogelijkheid, en een 8 megapixel camera waarmee je de meest prachtige momenten in je leven vastlegt.

Refurbished Apple iPhone 5s specificaties:

 • Simlock vrij
 • Resolutie van de iPhone 5s: 1136 x 640 pixels (4 inch scherm)
 • Interne geheugen: 16 – 32 – 64 GB opslagcapaciteit
 • Altijd 2 jaar garantie op het gehele toestel
 • Stand-by tijd: 250 uur
 • Leverbaar in kleuren: zwart, zilver en goud
 • Geleverd met gecertificeerde oplader, lightning kabel, tempered glass en een hoesje voor goede bescherming.

Elke iPhone 5s is door een specialist gecontroleerd op meer dan 50 punten. Zo zal alles goed functioneren zoals het scherm, de batterij en natuurlijk alle overige 48 functies. Binnen 30 dagen heb je tevens de mogelijkheid om de iPhone te retourneren, mocht die niet bevallen.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 5s van FixjeiPhone?

Er zijn natuurlijk flink wat bedrijven waar je terecht kunt voor een refurbished toestel. Echter spreekt het niet voor zich dat alle toestellen ook echt goed zijn! We adviseren daarom altijd voldoende reviews te lezen en te kiezen voor een partij die je vertrouwt!

Daarom een iPhone 5s van FixjeiPhone:

 • Ruim 52.935 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld
 • Ruim assortiment met Apple iPhones (ruim 100 verschillende types)
 • Altijd gecontroleerd op 50+ controlepunten
 • 24 maanden garantie, ook op de accu
 • Geleverd met gecertificeerde iPhone kabel, adapter, tempered glass en hoesje
 • 30 dagen bedenktijd op elke refurbished aankoop die je in onze webshop koopt
 • Snelle en gratis levermogelijkheden (same day delivery)
 • Specialisten die alles weten over iPhone reparaties

Een belangrijk verschil met een tweedehands iPhone 5s is dat je hier kiest voor zekerheid. Je kunt voor meer informatie hierover ook meer lezen over het verschil tussen een refurbished en Tweedehands iPhone. Hier lees je dan ook flink wat verschillen wat van groot belang is!

iPhone 5s refurbished gradaties:

Bij refurbished producten kom je online allerlei gradaties en classificaties tegen. Hier zijn helaas geen standaarden voor, dus let goed op wat je koopt. Hieronder vind je meer informatie over onze gradaties en standaarden voor de Apple iPhones. Zo krijg je een nog beter gevoel bij de refurbished toestellen van FixjeiPhone.

FixjeiPhone verkoopt hoofdzakelijk A-grade conditie refurbished iPhones. (Toestel verkeerd in een zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen, op het blote oog vrijwel niet zichtbaar. Het toestel heeft 2 jaar garantie).

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 5s controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Klanttevredenheid van FixjeiPhone over Refurbished iPhones?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar operatief in de refurbished branche en weten we als geen ander wat goede kwaliteit is.

Met ruim 52.935 beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Refurbished iPhone alternatieven

Is de iPhone 5s toch niet het toestel die je zoekt? Bekijk dan eens de alternatieven op onze site. Zoek je een toestel met betere specs, dan is de iPhone Xr een absolute aanrader.

Voor andere refurbished iPhones kan je terecht bij FixjeiPhone zoals de iPhone 8iPhone X en een iPhone Xs Max. Zo beschikt FixjeiPhone momenteel over ruim 100 verschillende type iPhones die allemaal in fantastische 5 sterren kwaliteit zijn. Met het kopen van een refurbished apparaat bespaar je dan ook tot 50% op de nieuwsprijs en je helpt ook nog eens het milieu.

Heb je vragen over de refurbished iPhone 5s?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 5s? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren! We zijn 7 dagen per week beschikbaar om je snel verder te helpen!