Refurbished iPhone 5s

Toon:
per pagina

9 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone 5s kopen bij FixjeiPhone van 5 sterren kwaliteit? Op elke refurbished iPhone 5s zit standaard 2 jaar garantie zodat je zeker bent van je aankoop en zorgeloos kunt genieten.

We controleren elke refurbished iPhone 5s op ruim 50 verschillende punten! We leveren elke Apple iPhone met een goede oplader, kabel, tempered glass en een iPhone hoesje.

1 / 1

Kies voor een refurbished iPhone 5s

Een goed alternatief voor een nieuwe Apple iPhone is een refurbished apparaat. Je bespaart hier namelijk flink wat geld mee, het is dan ook aantrekkelijker dan een nieuw toestel. Doordat elke iPhone wordt gecontroleerd door een specialist weet je zeker dat het goed zit. Elke iPhone is dan ook weer als nieuw wat betreft de staat van het toestel.

Een belangrijk aspect is het milieu. Met de aanschaf van een gereviseerd toestel help je het milieu. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een niet nieuw toestel, het is namelijk niet meer nodig om het nieuwste device te bezitten om indruk te maken op je vrienden. Voor meer informatie over een refurbished apparaat kan je ook altijd ons artikel bekijken over “Wat is een refurbished iPhone“, hiermee legt een specialist je alles uit over de betrouwbaarheid, de betekenis en de populairste modellen.
Refurbished = duurzaam
Wat is een refurbished iPhone?
Waar komt een refurbished iPhone vandaan?
Daarom een refurbished iPhone van FixjeiPhone

Waarom een refurbished iPhone 5s kopen?

Het Apple iPhone 5s device is een prachtig toestel voor wie geen groot apparaat wil. Alsnog beschikt dit toestel over handige functies zoals de touch id mogelijkheid, en een 8 megapixel camera waarmee je de meest prachtige momenten in je leven vastlegt.

Refurbished Apple iPhone 5s specificaties:

 • Simlockvrij
 • Resolutie van de iPhone 5s: 1136 x 640 pixels (4 inch scherm)
 • Interne geheugen: 16 – 32 – 64 GB opslagcapaciteit
 • Altijd 2 jaar garantie op het gehele toestel
 • Stand-by tijd: 250 uur
 • Leverbaar in kleuren: zwart, zilver en goud
 • Geleverd met gecertificeerde oplader, lightning kabel, tempered glass en een hoesje voor goede bescherming.

Elke iPhone 5s is door een specialist gecontroleerd op meer dan 50 punten. Zo zal alles goed functioneren zoals het scherm, de batterij en natuurlijk alle overige 48 functies. Binnen 30 dagen heb je tevens de mogelijkheid om de iPhone te retourneren indien je dit wilt.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone 5s van FixjeiPhone?

Er zijn natuurlijk flink wat bedrijven waar je terecht kunt voor een refurbished toestel. Echter spreekt het niet voor zich dat alle toestellen ook echt goed zijn! We adviseren daarom altijd voldoende reviews te lezen en te kiezen voor een partij die je vertrouwt!

Daarom een iPhone 5s van FixjeiPhone:

 • Ruim 45.000 beoordelingen met een 9,2 gemiddeld
 • Ruim assortiment met Apple iPhones (ruim 100 verschillende types)
 • Altijd gecontroleerd op 50+ controlepunten
 • Geleverd met gecertificeerde iPhone kabel, adapter, tempered glass en hoesje
 • 30 dagen bedenktijd op elke refurbished aankoop die je in onze webshop koopt
 • Snelle en gratis levermogelijkheden (same day delivery)
 • Specialisten die alles weten over iPhone reparaties

Een belangrijk verschil met een tweedehands iPhone 5s is dat je hier kiest voor zekerheid. Je kunt voor meer informatie hierover ook meer lezen over het verschil tussen een refurbished en Tweedehands iPhone. Hier lees je dan ook flink wat verschillen wat van groot belang is!

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone 5s controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst
Bekijk infographic

Twijfel je nog over een iPhone 5s refurbished?

Heb je na het lezen van dit uitgebreide artikel nou nog een vraag over een refurbished iPhone 5s van FixjeiPhone? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Dit kan via de telefoon, chat maar is ook mogelijk per e-mail. Via de chat mogelijkheid op de website zijn we 7 dagen per week te bereiken zodat je altijd snel antwoord hebt op je vraag.

Ook voor andere refurbished iPhones kan je terecht bij FixjeiPhone zoals de iPhone 8, iPhone X en een iPhone Xs Max. Zo beschikt FixjeiPhone momenteel over ruim 100 verschillende type iPhones die allemaal in fantastische 5 sterren kwaliteit zijn. Met het kopen van een refurbished apparaat bespaar je dan ook tot 50% op de nieuwsprijs en je helpt ook nog eens het milieu.

Heb je vragen over de refurbished iPhone 5s?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone 5s? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren! We zijn 7 dagen per week beschikbaar om je snel verder te helpen!