Refurbished iPad air

Toon:
per pagina

2 producten

Sorteer op :

Refurbished iPad air kopen van zeer hoge kwaliteit? Deze iPad air is van zeer hoge kwaliteit zodat je zorgeloos kunt genieten van je iPad air. Met 12 maanden garantie ben je zeker van je aankoop!

Bekijk hieronder het iPad air assortiment voor alle modellen.

1 / 1

Waarom een Refurbished iPad air kopen?

Steeds meer mensen kiezen voor het aanschaffen van niet een nieuw toestel, maar een refurbished toestel zoals een refurbished iPhone of een refurbished iPad. Een van de grote redenen om te kiezen voor een refurbished divice is natuurlijk de prijs. Zeker in Nederland is de prijs erg belangrijk, het aanschaffen van een refurbished iPad air scheelt dan ook behoorlijk (ruim 35%) met de nieuwprijs van een iPad air.

Er is nagenoeg geen verschil in kwaliteit, dit komt omdat elke refurbished iPad uitgebreid is gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten zodat je ervan op aan kunt dat deze perfect zal functioneren. Met de standaard 6 maanden garantie op elke refurbished iPad neem je geen enkel risico!

Daarom je Refurbished iPad air bij FixjeiPhone kopen

Binnen Nederland zijn behoorlijk wat aanbieders van refurbished devices zoals een iPhone of een iPad. Hoe kan je in deze tijd controleren welke aanbieder goed is? Lees van iedere aanbieder beoordelingen zodat je precies weet hoe de aanbieder wordt beoordeeld.

Met ruim 15.000 beoordelingen (gemiddeld 8.9) weet je zeker dat dit assortiment met refurbished iPad air’s uitstekend zullen functioneren. Bij het aanschaffen van deze iPad weet je zeker dat deze goed zal functioneren. Bij elke iPad zitten accessoires zoals een iPad USB adapter en lightning kabel. Daarnaast ontvang je ook een tempered glass zodat je jouw nieuw iPad goed kunt beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Elke iPad air die is refurbished is op ruim 50 punten gecontroleerd, samen met de 6 maanden garantie ben je er dan ook zeker van dat deze goed zal functioneren.

Vragen over deze refurbished iPad air?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen over een van deze 2 iPad air’s? Neem dan direct contact met ons op via een van onze specialisten zodat wij je verder kunnen helpen!