Refurbished iPad air

Toon:
per pagina

6 producten

Sorteer op :

Refurbished iPad air kopen van zeer hoge kwaliteit? FixjeiPhone levert elke Apple iPad Air in 5 sterren kwaliteit (hoogste kwaliteit). Elke iPad is gecontroleerd op 50 punten zodat deze uitstekend functioneert!

Bij je iPad air ontvang je een gecertificeerde adapter, kabel en een tempered glass zodat je jouw iPad goed kunt beschermen! Met 2 jaar garantie, 30 dagen bedenktijd ben je zeker van een goede aankoop!

Bekijk hieronder het Refurbished iPad air assortiment.

1 / 1

Refurbished iPad Air kopen?

De refurbished iPad Air wint in populariteit. Steeds meer mensen kiezen steeds vaker voor een refurbished iPad Air dan deze splinter nieuw te kopen. Want met de aanschaf van een refurbished device bespaar je ongeveer 40%. De refurbished iPad’s Air van FixjeiPhone zijn van zeer hoge kwaliteit. Met 2 jaar garantie weet je zeker dat je zorgeloos van je aankoop kunt genieten.

Wat is een refurbished iPad?
Waar komt een refurbished iPad vandaan?
Daarom een refurbished iPad van FixjeiPhone
Er is nagenoeg geen verschil in kwaliteit tussen refurbished en nieuw. Dit komt omdat elke refurbished iPad uitgebreid is gecontroleerd door een van onze reparatie specialisten. Zo dat je ervan op aan kunt dat deze perfect zal functioneren. Met de standaard 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd op elke refurbished iPad neem je geen enkel risico!
Refurbished = duurzaam

Daarom je Refurbished iPad Air bij FixjeiPhone kopen

Binnen Nederland zijn behoorlijk wat aanbieders van refurbished devices zoals een iPhone of een iPad. Hoe kan je in deze tijd controleren welke aanbieder goed is? Lees van iedere aanbieder beoordelingen zodat je precies weet hoe de aanbieder wordt beoordeeld. Met ruim 25.000 beoordelingen (gemiddeld 9.0) weet je zeker dat een refubished iPad van FixjeiPhone aan je wensen voldoet!

FixjeiPhone staat voor kwaliteit!

Elke iPad Air die is refurbished is op ruim 50 punten gecontroleerd. Natuurlijk beoordelen we de optische maar ook de technische staat van het device. Elke iPad wordt gecontroleerd op krassen en andere beschadigingen. Natuurlijk checken we de kwaliteit van de onderdelen en werking.

Mocht een iPad gebreken vertonen, dan wordt het betreffende onderdeel vervangen met nieuwe onderdelen van alleen de allerhoogste kwaliteit. Stel dat de batterij onvoldoende is dan wordt er een nieuwe batterij geplaatst in de iPad.

We verkopen hoofdzakelijk alleen A-grade conditie refurbished iPads. (Toestel is in zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel heeft 2 jaar garantie).

  • Je krijgt 2 jaar garantie op je iPad
  • Je krijgt 30 dagen bedenktijd
  • Gratis nieuwe accessoires worden meegeleverd
  • Je ontvangt daadwerkelijk alleen de beste kwaliteit
  • Duurzame keuze voor het milieu
  • Gratis morgen thuis bezorgd!
  • Flinke besparing t.o.v. een nieuwe Apple iPad Air

Bij elke iPad zitten accessoires zoals een iPad USB adapter en lightning kabel. Daarnaast ontvang je ook een tempered glass zodat je jouw nieuw iPad goed kunt beschermen tegen beschadigingen van buitenaf.

Met ruim 25.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,0 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Wat wordt er bij een refurbished iPad Air geleverd?

Elke Apple iPad wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een gecertificeerde iPad adapter. Een gecertificeerde lightning kabel en een tempered glass zodat je het scherm direct goed kunt beschermen!

Vragen over deze refurbished iPad air?

Heb je na het bekijken van deze producten nog vragen over de iPad airs? Neem dan direct contact met ons op via een van onze specialisten zodat wij je verder kunnen helpen!