Refurbished iPad air 2

Toon:
per pagina

4 producten

Sorteer op :

Refurbished iPad air 2 kopen van zeer hoge kwaliteit? De Apple iPad Air 2 is momenteel de populairste iPad uit ons assortiment. Elke iPad Air 2 wordt geleverd in 5 sterren kwaliteit en is gecontroleerd op 50 punten zodat deze uitstekend functioneert!

Bij de iPad ontvang je een gecertificeerde oplader, kabel en een tempered glass zodat je iPad direct goed is beschermd. Wij geven 30 dagen bedenktijd en 12 maanden garantie op elke Refurbished iPad air 2!

Bekijk hieronder het refurbished iPad air 2 assortiment.

1 / 1

Waarom een Refurbished iPad air 2 kopen?

Op zoek naar een iPad air 2 maar betaal je liever niet teveel? Dan is het refurbished iPad assortiment van FixjeiPhone de oplossing! Bij het aanschaffen van een refurbished iPhone of iPad bespaar je flink wat geld (op een iPad air 2 refurbished ruim 35%).

Veel mensen vragen zich af wat de kwaliteit van het apparaat is aangezien het behoorlijk wat geld scheelt ten opzichte van een nieuwe iPad air 2. Door groot in te kopen en deze vakkundig te laten controleren door onze eigen reparatie specialisten kunnen we zeggen dat deze iPad air 2’s uitstekend functioneren.

Elke refurbished iPad air 2 is op ruim 50 verschillende punten gecontroleerd zodat je zeker weet dat deze uitstekend zal functioneren. Elke iPad is standaard uitgerust met een lightning kabel, USB adapter en een tempered glass.

Refurbished iPad air 2 bij FixjeiPhone kopen

Er zijn in Nederland behoorlijk wat partijen die refurbished iPad’s aanbieden maar hoe weet je welke aanbieder ook zijn woorden nakomt? We adviseren om voor je aanschaf altijd uitgebreid de beoordelingen te lezen zodat je een duidelijk beeld van de aanbieder hebt. FixjeiPhone heeft ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van een 9. Zo weet je zeker dat deze perfect zal functioneren.

Met de standaard 12 maanden garantie op elke iPad ben je zeker van een goede aankoop zodat je zorgeloos kunt genieten van je iPad air 2.

Vragen over deze refurbished iPad air 2?

Wil je nog meer informatie over een van deze iPad air 2’s of over een ander product die je wilt aanschaffen? Neem dan contact met ons op via een van onze reparatie specialisten zodat een van deze specialisten je verder kan helpen!