Refurbished iPhone

Toon:
per pagina

90 producten

Sorteer op :

Refurbished iPhone kopen van zeer hoge kwaliteit? FixjeiPhone biedt Refurbished iPhones aan van zeer hoge kwaliteit. Met 12 maanden garantie weet je zeker dat het een goede aankoop is!

*= tot €130,- korting op een refurbished iPhone! Geldig tot en met 28 februari 2019 (op = op). Niet geldig i.c.m. andere acties. 

1 / 2

Op zoek naar een Refurbished iPhone?

Het refurbished iPhone assortiment van FixjeiPhone is zeer uitgebreid. Met ruim 50 verschillende aantrekkelijk geprijsde refurbished iPhones zit er altijd een model bij die bij precies aansluit bij wat jij zoekt! De refurbished iPhones worden dan ook inclusief vele accessoires geleverd zodat je de iPhone direct kunt gebruiken.

Refurbished iPhones in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een klein en goedkoop toestel zoals bijvoorbeeld de iPhone 5s of ben je op zoek naar een zeer nieuw toestel zoals bijvoorbeeld de refurbished iPhone 7? Het assortiment van FixjeiPhone is zeer uitgebreid, daarnaast ben je er altijd zeker van dat de kwaliteit goed is vanwege het uitgebreide controle proces.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone is een stuk aantrekkelijker dan het kopen van een nieuwe iPhone. Dit heeft niet alleen te maken met de aantrekkelijke prijs maar ook met het bijdragen aan een beter milieu. Alle iPhone’s die worden verkocht zijn voor de verzending gecontroleerd op 50 verschillende punten, zo weet je zeker dat de iPhone die je koopt ook uitstekend zal functioneren. Met  12 maanden garantie op het toestel ben je helemaal verzekerd van een goede aankoop!

Refurbished iPhones: Dit moet je weten!

Waarom kiezen voor een Refurbished iPhone van FixjeiPhone?

FixjeiPhone is de leverancier voor het kopen van een refurbished iPhone. Een groot voordeel van het kopen van een iPhone bij FixjeiPhone is dat wij erg veel verstand hebben van het repareren van iPhone’s en zo ook goed kunnen inschatten of het toestel van de meest hoge kwaliteit is.

Bekijk hieronder de 50 punten waarop wij elke refurbished iPhone controleren:

Refurbished iPhone - 50 punten controlelijst

Heb je vragen over onze refurbished iPhones?

Wil je meer informatie over het kopen van een refurbished iPhone? Neem dan direct contact met ons op via de live chat op de website zodat wij je direct kunnen adviseren!

Klanttevredenheid van FixjeiPhone

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone aan te schaffen bij FixjeiPhone. Klanttevredenheid is dan ook erg belangrijk voor ons en we doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden. We zijn dan ook erg tevreden met onze ruim 15.000 beoordelingen van gemiddeld een 8,9!