Refurbished iPad

Toon:
per pagina

42 producten

Sorteer op :
Layout     

Refurbished iPad kopen van de hoogste kwaliteit? Al onze Apple iPads zijn op 50 punten gecontroleerd door een van onze specialisten. Zo weet je zeker dat elke iPad van 5 sterren kwaliteit is (hoogste kwaliteit) en dat deze uitstekend zal functioneren!

Elke Apple iPad leveren wij met een gecertificeerde iPad adapter, lightning kabel en een tempered glass  voor goede bescherming. Er zit 2 jaar garantie op het hele refurbished assortiment.

1 / 1

Refurbished iPad kopen?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een refurbished device in plaats van een nieuw device. Zo bespaar je ruim 40% op de oorspronkelijke aanschafprijs van een iPad en draag je daarnaast bij aan een beter milieu! Nog niet bekend met refurbished, we vertellen je graag meer over.

Wat is een refurbished iPad?
Waar komt een refurbished iPad vandaan?
Daarom een refurbished iPad van FixjeiPhone

Een refurbished iPad is wel iets anders dan een tweedehands iPad. Zo worden refurbised devices van FixjeiPhone grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd met de hoogte kwaliteit onderdelen. Ook ontvang je standaard 2 jaar garantie op je iPad en geven je 14 dagen bedenktijd.Dus koop je een refurbished toestel, maar voldoet deze niet aan je verwachtingen dan kan je die altijd retourneren. Je koopt een nieuw toestel altijd met zekerheid. Je ontvangt een gereviseerde iPad die vrijwel niet van nieuw te onderscheiden is.

Refurbished iPad’s van FixjeiPhone worden altijd door reparatie specialisten grondig onderzocht. Alle iPads worden gecontroleerd op eventuele beschadigingen, defecten en op waterschade. Wij controleren onze refurbished devices op meer dan 50 punten.

Refurbished = duurzaam

Waarom kiezen voor een refurbished iPad van FixjeiPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom consumenten voor het bedrijf FixjeiPhone moeten kiezen? FixjeiPhone kan als geen ander onderscheid maken in de kwaliteit van de devices. We verkopen hoofdzakelijk alleen A-grade conditie refurbished iPads. (Toestel is in zeer nette conditie en heeft micro gebruikerssporen (vrijwel niet zichtbaar). Het toestel heeft 2 jaar garantie).

Zoals we dit al een geregelde tijd doen voor bij onze refurbished iPhones assortiment. Dit zijn geweldige toestellen zijn van hoge kwaliteit waarmee je jaren vooruit kunt. Met de standaard 2 jaar garantie op je gehele iPad neem je geen enkel risico bij aankoop hiervan.

  • Je krijgt 2 jaar garantie op je iPad
  • Je krijgt 14 dagen bedenktijd
  • Gratis nieuwe gecertificeerde oplader en kabel
  • Gratis een tempered glass voor goede bescherming van je iPad
  • Je ontvangt daadwerkelijk alleen de beste kwaliteit
  • Duurzame keuze voor het milieu
  • Gratis morgen thuis bezorgd!
  • Bespaart een groot bedrag ten opzichte van een nieuwe Apple iPad

Met 86.492 positieve beoordelingen met gemiddeld een 9,2 als cijfer zijn we dan ook trots op!


Welke refurbished iPads zitten het assortiment?

Momenteel hebben we diverse modellen Apple iPad’s in het assortiment. Waaronder de refurbished iPad Air en de refurbished iPad Air 2. Voor elk type gebruiker hebben wij wel het juiste iPad model in huis. Binnenkort worden daar ook de iPad Mini en iPad 2017 aan toegevoegd. Deze iPad’s zijn net als iPhones uitgebreid gecontroleerd.

Wat wordt er bij een refurbished iPad geleverd?

Elke iPad wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een gecertificeerde iPad adapter. Daarnaast ontvang je een gecertificeerde lightning kabel en een iPad tempered glass zodat je het scherm direct goed kunt beschermen!

Vragen over een refurbished iPad?

Heb je vragen over deze refurbished iPads of over een ander product die je wilt kopen? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten op onze website. Ze helpen je direct verder en zullen je voorzien van vakkundig advies.