Over FixjeiPhone

FixjeiPhone logoFixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux en bestaat sinds 2013. Door middel van uitgebreide reparatie handleidingen (inclusief uitgebreide video’s) kan je zelf je iPhone, iPad, Macbook, iMac of Samsung repareren.

Naast het aanbieden van gratis reparatie handleidingen is het mogelijk om in de webshop iPhone of iPad onderdelen te kopen, ook alle andere benodigdheden die je nodig hebt voor het uitvoeren van de reparaties zijn te koop in de webshop. Elke maand helpen we tienduizenden bezoekers met het oplossen van hun probleem aan hun iPhone of iPad, inmiddels zijn we door ruim 20.000 mensen beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,0 en we zijn dan ook #trots op dit prachtige cijfer!

Onze missie

De missie van FixjeiPhone is om de beste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen te leveren voor de juiste prijs, daarnaast helpen we je ook tijdens de reparatie wanneer je er niet uitkomt. Kwaliteit staat bij FixjeiPhone op de eerste plaats. Er worden alleen hoge kwaliteit onderdelen geleverd en we repareren standaard met de hoogste A+ kwaliteit iPhone en iPad onderdelen. Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt kun je ons altijd telefonisch benaderen voor advies, daarnaast zijn we ook nog eens elke dag online op de chat die je onderin de website kunt vinden.

Zakelijke mogelijkheden

Ben je op zoek naar de zakelijke mogelijkheden die FixjeiPhone voor je kan betekenen voor het inkopen van iPhone onderdelen in grotere volumes? Neem dan eens een kijkje op de groothandel pagina zodat je een aanvraag kunt indienen om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Werken bij FixjeiPhone

Vanwege de snelle groei van FixjeiPhone hebben we regelmatig leuke vacatures open staan waar je op kunt solliciteren. Bekijk de beschikbare vacatures »

Een kijkje bij FixjeiPhone achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkant
FixjeiPhone reparatie
FixjeiPhone magazijn
FixjeiPhone cursus