Over FixjeiPhone

FixjeiPhone logoFixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux en bestaat sinds 2013. Door middel van uitgebreide reparatie handleidingen (inclusief uitgebreide video’s) kan je zelf je iPhone, iPad, Macbook, iMac of Samsung repareren.

Naast het aanbieden van gratis reparatie handleidingen is het mogelijk om in de webshop iPhone of iPad onderdelen te kopen, ook alle andere benodigdheden die je nodig hebt voor het uitvoeren van de reparaties zijn te koop in de webshop. Elke maand helpen we tienduizenden bezoekers met het oplossen van hun probleem aan hun iPhone of iPad, inmiddels zijn we door ruim 20.000 mensen beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,0 en we zijn dan ook #trots op dit prachtige cijfer!

Onze missie

De missie van FixjeiPhone is om de beste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen te leveren voor de juiste prijs, daarnaast helpen we je ook tijdens de reparatie wanneer je er niet uitkomt. Kwaliteit staat bij FixjeiPhone op de eerste plaats. Er worden alleen hoge kwaliteit onderdelen geleverd en we repareren standaard met de hoogste A+ kwaliteit iPhone en iPad onderdelen. Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt kun je ons altijd telefonisch benaderen voor advies, daarnaast zijn we ook nog eens elke dag online op de chat die je onderin de website kunt vinden.

Cursusmogelijkheden bij FixjeiPhone

Steeds vaker krijgen we bij FixjeiPhone de vraag wat de mogelijkheden zijn voor een cursus. Sinds kort biedt FixjeiPhone daarom ook een iPhone reparatie cursus aan waarbij Davey je in één dag de gehele basis leert van het repareren. Veel beginnende reparateurs vinden het dan ook fijn om een cursus te volgen zodat het kennisniveau snel wordt ontwikkeld.

iPhone laten repareren bij FixjeiPhone

In de meeste gevallen kiezen onze klanten voor het zelf repareren van hun iPhone met behulp van de reparatie handleidingen die je op de website kunt vinden. Naast het zelf repareren van je iPhone kun je ook terecht voor het laten repareren van je iPhone. Je kunt dan ook terecht voor een iPhone reparatie Almelo bij FixjeiPhone en een van de specialisten zal je dan vakkundig verder helpen. Voor andere locaties zijn er ook diverse mogelijkheden beschikbaar voor het laten repareren van je iPhone!

Zakelijke mogelijkheden

Ben je op zoek naar de zakelijke mogelijkheden die FixjeiPhone voor je kan betekenen voor het inkopen van iPhone onderdelen in grotere volumes? Neem dan eens een kijkje op de groothandel pagina zodat je een aanvraag kunt indienen om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Werken bij FixjeiPhone

Vanwege de snelle groei van FixjeiPhone hebben we regelmatig leuke vacatures open staan waar je op kunt solliciteren. Bekijk de beschikbare vacatures »

Een kijkje bij FixjeiPhone achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkant
FixjeiPhone reparatie
FixjeiPhone magazijn
FixjeiPhone cursus