iPhone opladers en kabels

Toon:
per pagina

23 producten

Sorteer op :

iPhone oplader en kabels kopen voor het goed kunnen opladen van je iPhone? Het uitgebreide assortiment iPhone kabels en opladers heeft alles wat je nodig hebt voor het goed kunnen opladen van je iPhone of iPad.

Bekijk hieronder het assortiment opladers en kabels voor je iPhone.

1 / 1

Ruim assortiment iPhone opladers en kabels

FixjeiPhone verkoopt alleen opladers en kabels van goede kwaliteit, zo ben je er zeker van dat de kwaliteit goed is. Met het ruime assortiment kabels en opladers zit er altijd een geschikte bij. Deze kabels zijn dan ook geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld je iPhone 6s of zelfs je iPad Pro.

Nieuw: originele Apple opladers

Sinds kort bieden we zelfs de originele Apple oplader aan. Met deze kabels weet je zeker dat je jouw iPhone of iPad veilig kunt opladen! Hiermee voorkom je schade aan de USB poorten.

Deze originele iPhone oplaadkabels van het merk Apple worden geleverd in de normale verpakking. Deze verpakking vind je ook in winkels zoals je bent gewend. Dit product is dan ook een grote toevoeging voor de website van FixjeiPhone.

Goede kwaliteit iPhone kabels zijn belangrijk

Het is erg belangrijk om de juiste kabels voor je iPhone te gebruiken voor het opladen van je iPhone. Naast het opladen van je iPhone kan je hiermee ook je iPad of iPod opladen. Veel mensen weten niet dat slechte kwaliteit iPhone kabels zelfs je dock connector kunnen beschadigen van bijvoorbeeld je dure iPhone X.

Wat zijn de verschillen bij een oplader of kabel voor je iPhone?

Zoveel websites zoveel type kabels. Voor een consument is het dan ook erg moeilijk om een goede iPhone oplader te vinden. We adviseren hierdoor om altijd de algemene voorwaarden en de beoordelingen van een bedrijf te lezen voor een goed beeld. Op onze website vind je inmiddels ruim 20.000 positieve recensies waardoor je zekerheid hebt.

Daarom je iPhone oplader of kabel bij FixjeiPhone kopen

  • Ruim assortiment iPhone opladers en kabels
  • Altijd 6 maanden garantie op elke oplader
  • Ook originele Apple opladers in het assortiment
  • Specialist advies over iPhone accessoires

Kies dan ook altijd voor een gecertificeerde of een originele iPhone oplader. Zo kun je altijd veilig je iPhone opladen met een oplader die je vertrouwt. Deze opladers bevatten namelijk een belangrijke MFI chip. Deze chip zorgt ervoor zorgt dat je geen melding krijgt over het niet ondersteunen van het accessoire.

Vragen over onze iPhone oplaadkabels of adapters?

Heb je vragen over het bestellen van de juiste oplader of kabel? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen! Bekijk onze speciale oplader setjes in deze categorie voor meer korting.