iPhone X onderdelen

Toon:
per pagina

38 producten

Sorteer op :

Op zoek naar iPhone X onderdelen? FixjeiPhone is de specialist op het gebied van iPhone X onderdelen. Met een ruim assortiment onderdelen en gereedschap vind je hier alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone X te repareren. De handleidingen (met video) laten je stap voor stap hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren.

1 / 1

iPhone X onderdelen van hoge kwaliteit

iPhone X kapot en wil je dit zelf fixen? Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat je de reparatie uitvoert met iPhone X onderdelen van hoge kwaliteit. Zeker met een toestel van deze waarde zou het zonde zijn wanneer deze niet meer optimaal functioneert. Op deze pagina vind je een uitgebreid assortiment onderdelen en gereedschap.

Zelf je iPhone X repareren?

Wanneer je zelf je iPhone X gaat repareren is het belangrijk om de reparatie altijd uit te voeren met goed gereedschap zodat je alles goed kunt demonteren en vervolgens weer kunt monteren. Veel beginnende reparateurs vinden het daarnaast erg fijn om een magnetische schroefmat te gebruiken tijdens de reparatie.

Het assortiment dat FixjeiPhone aanbiedt bestaat uit verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld een scherm en LCD maar ook een batterij of dock connector. Voor elk onderdeel is een aparte handleiding gemaakt zodat je precies kunt zien wat je moet doen om de reparatie zelf uit te voeren.

Vragen?

Heb je na het bekijken van ons iPhone X onderdelen assortiment vragen of een onderdeel, gereedschap of de reparatie zelf? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de live chat. Onze medewerkers zijn dagelijks tot 23:30 te bereiken via de chat.