iPhone 11 onderdelen

Toon:
per pagina

44 producten

Sorteer op :
Layout     

iPhone 11 onderdelen kopen omdat je graag je device zelf wilt repareren tegen een zeer scherpe prijs? Dan ben je bij FixjeiPhone aan het juiste adres, want we zijn specialisten wat betreft iPhone onderdelen. Alle onderdelen vind je in ons assortiment. Tevens zijn er instructievideo’s en handleidingen beschikbaar die je sturing geven als je zelf repareert. Zo wordt de reparatie zelf eenvoudig uit te voeren.

Het assortiment van iPhone 11 onderdelen bekijk je hieronder.

iPhone 11 onderdelen van hoge kwaliteit

Problemen met je iPhone 11 en op zoek naar onderdelen die goedkoop en van hoge kwaliteit zijn? Bekijk dan ons assortiment en bestel direct een onderdeel. Als je vandaag bestelt, is het onderdeel morgen al in huis!

Hieronder is het uitgebreide assortiment van iPhone 11 onderdelen te zien. We hebben onder andere scherm en LCD (A+ kwaliteit), luidspreker en achter camera op voorraad. De meeste onderdelen zijn zo gemaakt zodat jij gemakkelijk zelf kan repareren. Bestel ook direct benodigd gereedschap en stickers om optimaal te werken.

Zelf je iPhone 11 repareren met een handleiding?

Is je iPhone 11 kapot en wil je zelf aan de slag? Voer dan altijd de reparatie rustig uit. Dit doe je met behulp van speciaal gereedschap zodat je kleine fouten voorkomt. Daarnaast is het zo dat veel reparateurs en hobbyisten het fijn vinden om met een magnetische schroefmat te werken.

FixjeiPhone biedt verschillende onderdelen aan voor je iPhone 11, zoals een trilmotor en oorspeaker. Voor elk onderdeel vind je een handleiding om zo te zien hoe je deze zelf kan vervangen.

Wat als mijn iPhone 11 reparatie niet lukt?

Wanneer je de onderdelen voor je iPhone 11 hebt gekocht, kan je altijd contact opnemen met FixjeiPhone. Een van onze reparatie specialisten helpt je dan direct verder bij de reparatie. Meestal is dit een goede oplossing en werkt je iPhone 11 na de reparatie als vanouds.

Mocht het echt niet lukken met de reparatie, dan kan je jouw iPhone 11 naar ons opsturen. Neem dan contact op. Een van onze specialisten maakt dan de reparatie af en vervolgens sturen we je device terug.

Belangrijk tijdens reparatie met iPhone 11 onderdelen

Werk altijd zorgvuldig als je jouw iPhone 11 gaat repareren. Hierdoor maak je minder snel fouten tijdens het vervangen van een onderdeel. Combineer altijd onderdelen van hoge kwaliteit met een goede reparatieset om zo goed mogelijk te repareren.

Daarom je iPhone 11 onderdelen bij FixjeiPhone bestellen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 86.921 beoordelingen met gemiddeld een 9.2!
  • Hoge kwaliteit onderdelen voor je Apple iPhone 11

Vragen over de onderdelen voor je iPhone 11?

Wil je meer informatie over iPhone 11 onderdelen of de reparaties? Of wil je meer weten over een van onze andere producten? Neem dan direct contact op met FixjeiPhone. Een van onze specialisten helpt je dan graag verder.