iPad Pro 12.9 inch moederbord reparatie

iPad Pro 12.9 inch moederbord problemen en ben je op zoek naar een ervaren reparateur? FixjeiPhone kan je iPad Pro 12.9 inch vakkundig herstellen. Op deze pagina vind je de tarieven voor de 2015 variant, daarnaast hebben we ook tarieven voor de 2017 en 2018 variant.

Op alle iPad Pro 12.9 inch moederbord reparaties geven wij standaard 6 maanden garantie!

iPad Pro 12.9 inch moederbord reparatie tarieven

Backlight Chip

Bij problemen zoals een niet oplichtend scherm ligt dit vaak aan de backlight chip.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Touch Chip

Detecteert je scherm geen enkele aanraking meer en je hebt al een nieuw scherm geprobeerd? Dan is de kans groot dat het aan de Touch chip ligt.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

USB / U2 Chip

Laadt je iPad helemaal niet meer op? Dan kan het zomaar zijn dat het aan de U2 chip ligt. Tevens zorgt deze chip ook voor de verbinding met je computer als de USB kabel erin zit.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

LCD FPC Connector

Is de connector van het LCD beschadigd? Met deze reparatie wordt er weer een nieuw connector opgezet.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Touch FPC connector

De connector van de touchkabel op het moederbord beschadigd? Met deze reparatie word deze weer snel gemaakt.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Camera FPC connector

Tijdens het vervangen van je camera de connector op het moederbord beschadigd? Met deze reparatie word dit snel gefixt!

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Batterij FPC connector

De connector van de batterij op het moederbord defect geraakt? Gelukkig kunnen wij deze weer repareren.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Antenne FPC connector

Geen bereik meer met je iPhone. Dan kan het zomaar zijn de de antenne connector niet meer in orde is. Deze kunnen wij gelukkig vervangen door middel van deze reparatie.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Wifi FPC connector

Bij het vervangen van je Wifi antenne een van de connectoren afgebroken? Dit kunnen wij weer voor je herstellen met deze reparatie.

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Charging FPC connector

De connector op het moederbord van je dock connector afgebroken? Met deze reparatie solderen wij er een nieuw connector op!

5 - 7 werkdagen

€ 179,95

6 maanden garantie

Data recovery

Je iPad niet meer de repareren maar wel graag je data terug krijgen? Met deze reparatie gaan wij proberen alle data succesvol eraf te halen.

5 - 7 werkdagen

€ 149,95

n.v.t.

iPad Pro 12.9 moederbord kapot?

Je hebt een kostbare iPad Pro 12.9 inch waarvan het moederbord kapot is. Dit hoeft nog niet het einde van je iPad te betekenen. Natuurlijk is schade aan het moederbord van je iPad Pro erg vervelend, maar wist je dat dit vaak nog door een moederbord specialist te repareren is! Bij FixjeiPhone ben je dan aan het juiste adres.

De bovenstaande iPad Pro moederbord reparaties kunnen de door moederbordspecialisten van FixjeiPhone vakkundig worden uitgevoerd. Het is van belang dat een dergelijke moederbordreparatie door een specialist wordt gedaan, om er zo voor te zorgen dat je iPad weer volledig herstelt wordt.

Op alle iPad Pro 12.9 inch moederbord reparaties geven wij standaard 6 maanden garantie! Zo kunnen wij je verzekeren dat je iPad weer naar behoren functioneert.

iPad Pro 12.9 data recovery

Voor heel veel mensen is de data die op hun iPad staat het meest waardevol. FixjeiPhone heeft de mogelijkheid om data recovery toe te passen. In de meeste gevallen kunnen wij de data die op jouw iPad Pro 12.9 staat veiligstellen. Denk hier onder andere aan:

  • Contacten
  • Afbeeldingen
  • Video’s
  • Notities
  • Bestanden

Zelfs bij ernstige schade aan de iPad kunnen wij dit in de meeste gevallen nog herstellen (ook vaak mogelijk bij brandschade/ongevallen).

iPad Pro 12.9 inch moederbord reparatie aanmelden:

Wil je jouw iPad Pro aanmelden voor een moederbordreparatie? Via de aanmeld mogelijkheid op deze pagina is dat eenvoudig te realiseren. Gemiddeld duurt een reparatie tussen de 7 en 10 werkdagen.

No cure, no pay!

Als onze moederbord specialist het moederbord van jouw iPad Pro 12.9 niet kan fixen dan betaal je hiervoor geen reparatiekosten. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat het moederbord niet door ons gerepareerd kan worden.

In dit uitzonderlijke geval betaal je slechts alleen € 9,95 aan retourkosten, wij zullen je iPad dan aangetekend retourneren. Het is ook mogelijk dat jij je iPad air niet meer terug wilt, in dat geval zullen wij je iPad vernietigen, de retourkosten zullen dan vervallen.

Belangrijk: stuur je iPad Pro open op:

Voor ons is het een stuk efficiënter als een iPad geopend wordt geleverd. Onze specialist hoeft het scherm dan niet meer zelf te openen, tevens wordt de kans op eventuele beschadigingen aan het scherm/iPad hierdoor verkleint.