Moederbord reparaties

iPhone moederbord reparatie laten uitvoeren door een moederbord reparatie specialist? FixjeiPhone voert reparaties uit aan het moederbord van je iPhone. Op elke reparatie hanteren we standaard 6 maanden garantie.

Geen onderzoekskosten voor iPhone moederbord reparatie

FixjeiPhone rekent geen onderzoekskosten voor je reparatie. Kunnen wij je iPhone of iPad dus niet repareren dan betaal je hier geen extra kosten voor.

iPhone moederbord reparatie mogelijkheden

Er zijn veel verschillende reparaties mogelijk voor het moederbord van je iPhone. Zo bieden we bijvoorbeeld reparaties aan aan chips, connectoren maar is het ook mogelijk om data recovery uit te voeren (toestel is niet bruikbaar na herstel, het gaat om data recovery). Het is dan ook altijd belangrijk om je iPhone moederbord reparatie vakkundig te laten uitvoeren door ervaren moederbord reparatie specialisten! Sinds kort bieden we ook iPad moederbord reparaties aan »

Chip vervangen op het iPhone moederbord?

Heb je problemen met een chip op het moederbord van je iPhone. Schades aan de chips van je moederbord worden soms veroorzaakt door een foutief uitgevoerde reparatie maar het kan ook zomaar zijn dat een de chip zelf defect is en dus kapot gaat.

Connector kapot op het moederbord?

Is er schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een reparatie en is hierbij een van de connectoren defect geraakt? Gelukkig is deze schade in de meeste gevallen goed te herstellen zodat de connector op het iPhone moederbord weer goed te gebruiken is.

Vocht of waterschade aan je iPhone?

Heb je vocht of waterschade aan je iPhone? Soms is de waterschade van je iPhone te verhelpen door een onderdeel te vervangen maar het kan ook zijn dat de schade dieper in het moederbord zit. Dan dient er een data recovery gedaan te worden, hierbij wordt de storage chip op een andere manier uitgelezen en is het nog mogelijk om bijvoorbeeld je foto’s van je iPhone af te halen.

Daarom FixjeiPhone:

Ruim 20.000 beoordelingen met gemiddeld een 8.9 als beoordelingscijfer!

Uitstekende sevice: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je device niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de moederbord reparaties

Data recovery mogelijkheid

Vind je de data erg belangrijk en wil je in ieder geval bijvoorbeeld de data van je iPhone af hebben zoals bijvoorbeeld waardevolle foto’s of video’s? Met data recovery kan dit in de meeste gevallen worden gerealiseerd zodat je de foto’s en video’s van je iPhone, iPad of Macbook kunt laten halen.