MacBook Pro batterij

22 producten

MacBook Pro batterij kopen, omdat je graag zelf de batterij van je MacBook notebook wilt vervangen? Met het kopen van een nieuwe batterij bij FixjeiPhone geef jij je Apple MacBook Pro een tweede leven. Zeker bij intensief gebruik is het vervangen van de MacBook Pro batterij aan te raden. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van je Apple laptop, vandaar dat FixjeiPhone MacBook batterijen aanbiedt van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jij de MacBook Pro batterij zelf kunt vervangen voor een zeer scherpe prijs. Lukt het niet met de reparatie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Bekijk hieronder het MacBook Pro batterij assortiment van FixjeiPhone!

Lees meer

Morgen in huis

 49,95

Morgen in huis

 54,95

Morgen in huis

 39,95

Morgen in huis

 34,95
 • Binnen 59 seconden reactie op de chat

 • 9.2 100.000+ beoordelingen

 • 97% klanttevredenheid


 • Thuiswinkel Waarborg

Morgen in huis

 39,95

Morgen in huis

 69,95

Morgen in huis

 69,95
MacBook Pro A1398 batterij (2012 - 2013)

Morgen in huis

 69,95
 • 9.2 100.000+ beoordelingen

 • 97% klanttevredenheid

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • Altijd 14 dagen bedenktijd

Morgen in huis

 64,95

Morgen in huis

 64,95

Morgen in huis

 64,95

Morgen in huis

 34,95
 • 9.2 100.000+ beoordelingen

 • Altijd 14 dagen bedenktijd


 • Thuiswinkel Waarborg

 • Binnen 59 seconden reactie op de chat

Morgen in huis

 47,95

Morgen in huis

 34,95

Morgen in huis

 34,95

Morgen in huis

 34,95
 • Binnen 59 seconden reactie op de chat

 • 9.2 100.000+ beoordelingen

 • 97% klanttevredenheid

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

Morgen in huis

 47,95
MacBook Pro A1297 batterij (2011)

Morgen in huis

 42,95

Morgen in huis

 47,95
MacBook A1707 batterij

Tijdelijk uitverkocht

 69,95
 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • Binnen 59 seconden reactie op de chat

 • 9.2 100.000+ beoordelingen


 • Thuiswinkel Waarborg

MacBook Pro A1706 batterij

Tijdelijk uitverkocht

 69,95
MacBook Pro A1708 batterij

Tijdelijk uitverkocht

 89,95

Geschikt voor

 • Meer tonen

Prijs

Waarom je MacBook Pro batterij zelf vervangen?

Het laten vervangen van de MacBook batterij door een reparatie specialist is geen goedkope uitgave. Zo’n uitgave kan vaak oplopen tot honderden euro’s. Er is gelukkig nog een goedkoper alternatief, je kunt namelijk je MacBook Pro batterij zelf vervangen. Hiermee bespaar je een flink geldbedrag wat je aan de kant kunt leggen voor eventuele uitgaven in de toekomst. Naast de flinke prijsbesparing is het ook nog eens leuke gespreksstof voor op een feestje.

Doordat je de MacBook Pro batterij vervangt voor een nieuwe batterij, hoef je geen compleet nieuwe MacBook Pro meer uit de winkel te kopen. Je helpt daarom mee aan een duurzamere samenleving, omdat de Apple notebook nu een tweede leven krijgt. Elektronisch afval wordt voorkomen en schaarse grondstoffen blijven bespaard. Deze grondstoffen waren anders gebruikt voor het produceren van een nieuwe MacBook Pro.

Elke MacBook Pro batterij die bij ons worden aangeboden in de webshop is van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jij de MacBook Pro reparatie goed kunt voltooien en je weer een lange tijd kunt genieten van je Apple MacBook Pro notebook.

Oorzaken van MacBook Pro batterij problemen

Bij langdurig gebruik van de Apple notebooks kan er slijtage ontstaan aan de batterij. De levensduur van de Apple MacBook is ten opzichte van andere laptop merken erg lang. Hierdoor worden de MacBooks vaker langdurig gebruikt, waardoor de er problemen ontstaan wat betreft de batterij van de notebooks.

Dit zijn de meest voorkomende MacBook Pro batterij problemen:

 • slechte prestaties van de Apple notebook (door een batterij met slijtage)
 • snel leeglopen van de batterij
 • foutief weergeven van batterij percentage
 • zomaar uitvallen van de Apple MacBook
 • niet meer aangaan van de laptop (niet kunnen opstarten)

Bovenstaande MacBook batterij problemen worden in de meeste gevallen dan ook eenvoudig opgelost door de batterij van de MacBook Pro te vervangen.

Waarom een MacBook Pro batterij van FixjeiPhone kopen?

Je kiest voor zekerheid, wanneer je kiest om een MacBook Pro batterij bij FixjeiPhone te kopen. De MacBook Pro batterijen die in de webshop worden aangeboden, zijn namelijk van hoge kwaliteit. Zo ben jij verzekerd dat je nog een lange tijd kunt genieten van je MacBook Pro. Door het vervangen van de MacBook Pro batterij geef jij je eigen Apple notebook een tweede leven en zorg je ervoor dat er geen nieuwe geproduceerd hoeft te worden.

Naast het besparen van het milieu, bespaar je ook nog eens op de prijs van het kopen van MacBook Pro onderdeel. Bij FixjeiPhone bieden we namelijk MacBook Pro batterijen aan van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Zo kun je toch eenvoudig besparen op de prijs, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Je wilt namelijk niet besparen op de kwaliteit van onderdelen. Het is namelijk belangrijk dat je nog een hele lange tijd gebruikt kunt maken van jouw Apple notebook.

Een andere reden om te kiezen voor FixjeiPhone is de lange garantietermijn die we aanbieden op onze MacBook onderdelen. Je ontvangt namelijk 6 maanden garantie op de MacBook Pro batterij en 14 dagen bedenktijd na je aankoop.

Belangrijke punten tijdens het vervangen van de MacBook Pro batterij

Nu je aan de slag gaat met het vervangen de batterij van je eigen MacBook Pro is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke punten. Koop je MacBook Pro batterij altijd bij een betrouwbare webshop. Deze zijn vaak te herkennen aan de vele positieve klantbeoordelingen op de website. Zeg nou zelf, wat is betrouwbaarder dan de beoordelingen van andere klanten? Naast de klantbeoordelingen zijn betrouwbare webshops ook te herkennen aan de garantie die zij aanbieden op hun producten. Zie je dat een webshop een lange garantietermijn heeft met goede garantievoorwaarden? Dan is deze webshop vaak zeer betrouwbaar. Een webshop die geen garantie aanbiedt op hun onderdelen kun je beter vermijden. Je hebt hierdoor namelijk geen zekerheid bij je aankoop.

Lees wel altijd de garantievoorwaarden door. Dit kost je maar enkele minuten, maar kan je een hoop verwarring besparen.

Om de MacBook Pro batterij op een juiste wijze te kunnen vervangen is het belangrijk om een reparatie handleiding uit te zoeken die wordt ondersteunt door videobeelden. In deze handleiding wordt dan visueel aangegeven welke stappen je moet volgen om tot een goede reparatie te komen. In deze reparatie handleiding wordt ook aangegeven welk gereedschap je nodig hebt om de MacBook Pro batterij te kunnen vervangen. Zorg er altijd voor dat je gereedschap koopt van top kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat het vervangen van de MacBook Pro batterij eenvoudig en goed zal verlopen.

Beschik je over een MacBook Pro A1502? Dan hebben wij de perfecte MacBook Pro A1502 batterij reparatie handleiding voor jou om de batterij eenvoudig te kunnen vervangen.

Lukt het niet met het vervangen van de Apple MacBook batterij? Geen zorgen, je kunt altijd contact opnemen met één van onze reparatiespecialisten. Zij staan altijd voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en de problemen te verhelpen waar je tegen aanloopt. Zo sta je er gelukkig niet alleen voor tijdens de reparatie. Je kunt contact opnemen met onze reparatie specialisten door middel van de live klantenservice of simpelweg door even te bellen. Wij zorgen er dan voor dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt.

MacBook Pro batterijen in alle soorten en maten

Op dit moment zijn er veel modellen te verkrijgen wat betreft de MacBook Pro en de MacBook Air batterij. Bij FixjeiPhone ben je aan het juiste adres voor alle soorten MacBook Pro batterijen. Beschik je over een MacBook Pro 13 inch (Early 2015)? Geen probleem, wij bieden de MacBook Pro A1502 batterij voor een scherpe prijs aan in onze webshop. Daarnaast verkopen wij ook de MacBook Pro A1286 batterij (2008) en de MacBook Pro A1286 (Mid 2009 – Mid 2010).

Heb je vragen over de MacBook Pro batterij?

Onze klantenservicemedewerkers staan altijd voor jou klaar om je te adviseren waar het nodig is. Naast het geven van deskundig advies, kunnen onze medewerkers ook al je vragen beantwoorden. Twijfel je nog steeds over je aankoop? Je krijgt standaard 6 maanden garantie en 14 dagen bedenktijd waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief goede MacBook Pro batterij.

Klanttevredenheid van FixjeiPhone

Het team van FixjeiPhone vindt de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden. Steeds meer mensen kiezen daarom voor onze onderdelen. Wij zijn inmiddels al 7 jaar bezig en weten als geen ander hoe wij klanten tevreden kunnen maken en houden. Bekijk eens de vele positieve beoordelingen van onze klanten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen tevreden is.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met een gemiddelde cijfer van 9,2 zij wij dan ook super trots!