MacBook Air batterij

10 producten

MacBook Air batterij kopen omdat je graag zelf de batterij van je MacBook Air notebook wilt vervangen? Met het kopen van een nieuwe batterij geef jij je Apple MacBook Air een tweede leven. Zeker bij intensief gebruik is het vervangen van de MacBook batterij aan te raden. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van je Apple laptop, vandaar dat FixjeiPhone MacBook batterijen aanbiedt van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jij de MacBook Air batterij kunt vervangen voor een scherpe prijs.

Bekijk hieronder het MacBook Air batterij assortiment van FixjeiPhone.

Lees meer

Morgen in huis

 49,95

Morgen in huis

 54,95

Morgen in huis

 35,95

Morgen in huis

 49,95
 • 9.2 100.000+ beoordelingen


 • Thuiswinkel Waarborg

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • Altijd 14 dagen bedenktijd

Morgen in huis

 44,95

Morgen in huis

 54,95
MacBook Air A1466 batterij (2012)

Morgen in huis

 54,95

 • Thuiswinkel Waarborg

 • 10.282 mensen vinden ons leuk

 • Altijd 14 dagen bedenktijd

 • 97% klanttevredenheid

Geschikt voor

 • Meer tonen

Prijs

Waarom moet ik mijn MacBook Air batterij zelf vervangen?

Nu je MacBook batterij toe is aan vervanging, ben je geneigd deze te laten vervangen door een reparatie specialist of misschien wel helemaal een nieuwe of refurbished MacBook te kopen. Je vergeet alleen dat hier vaak een best prijskaartje aan zit. Gelukkig is er ook nog de mogelijkheid om de batterij van je MacBook zelf te vervangen. Hierdoor kun je veel geld besparen en heb je leuke gespreksstof voor op een feestje.

Wist je dat het vervangen van je MacBook Air batterij een duurzaam alternatief is voor het kopen van een compleet nieuwe MacBook Air uit de winkel? Je zorgt er namelijk voor dat elektronisch afval voorkomen wordt en schaarse grondstoffen bespaart blijven. Deze schaarse grondstoffen waren anders gebruikt voor het produceren van een nieuwe MacBook Air.

Elke MacBook Air batterij die bij FixjeiPhone wordt aangeboden in de webshop is van hoge kwaliteit. Zo ben jij ervan verzekerd dat jij jouw MacBook Air reparatie goed kunt voltooien.

Oorzaken MacBook Air batterij problemen

Bij langdurig gebruik van de MacBook Air kan er slijtage ontstaan van de batterij. De levensduur van de Apple MacBook is ten opzichte van andere laptop merken extreem lang. Hierdoor worden de MacBooks ook vaak langdurig gebruikt waardoor er problemen ontstaan met de batterij van de notebook. Deze problemen ontstaan in de meeste gevallen simpelweg door slijtage van de batterij.

Dit zijn de meest voorkomende MacBook Air batterij problemen:

 • slechte prestaties van de Apple notebook (door slechte batterij)
 • snel leeglopen van de batterij
 • foutief weergeven van batterij percentage
 • uitvallen van de Apple MacBook
 • niet meer aangaan van de laptop (niet kunnen opstarten)

Bovenstaande batterij problemen worden in de meeste gevallen dan ook eenvoudig opgelost door de batterij van de MacBook Air te vervangen.

Waarom een MacBook Air batterij van FixjeiPhone kopen?

Door het kiezen voor een MacBook Air batterij van FixjeiPhone, kies je voor zekerheid. De MacBook Air batterijen die in de webshop worden aangeboden, zijn namelijk van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat je nog een lange tijd kunt genieten van je MacBook Air. Door het vervangen van de MacBook Air batterij geef jij je Apple notebook een tweede leven en zorg je ervoor dat elektronisch afval voorkomen wordt.

Naast het besparen van het milieu, bespaar je ook nog eens op de prijs van het MacBook onderdeel. Bij FixjeiPhone bieden we namelijk kwalitatief goede MacBook Air batterijen voor een relatief scherpe prijs. Zo kun je toch nog eenvoudig besparen op de prijs, zonder dat je bespaart op de kwaliteit van de MacBook Air batterij.

Een andere reden om te kiezen voor FixjeiPhone is de lange garantietermijn die we aanbieden op onze MacBook onderdelen. Je ontvangt namelijk 6 maanden garantie op de MacBook Air batterij.

Belangrijke punten tijdens het vervangen van de MacBook Air batterij

Nu je aan de slag gaat met het vervangen van de MacBook Air batterij is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten. Koop je MacBook Air batterij altijd bij een webshop die betrouwbaar is. Deze betrouwbare webshops herken je vaak aan de vele positieve klantbeoordelingen op de website. Naast de klantbeoordelingen zijn betrouwbare webshops ook te herkennen aan de garantie die aangeboden wordt. Zie je dat een webshop een lange garantietermijn heeft met goede voorwaarden? Dan is deze webshop vaak zeer betrouwbaar. Een webshop die geen garantie aanbiedt op hun onderdelen kun je beter vermijden. Je hebt hierdoor namelijk geen zekerheid bij je aankoop.

Om de MacBook Air batterij te kunnen vervangen is het belangrijk om een juiste reparatiehandleiding uit te zoeken, het liefst een die wordt ondersteunt met videobeelden. In deze handleiding wordt dan visueel aangegeven welke stappen je moet volgen om tot een goede reparatie te komen. In deze handleiding wordt ook duidelijk aangegeven welk gereedschap je nodig hebt om de MacBook Air batterij om de juiste manier te kunnen vervangen. Zorg er altijd voor dat je MacBook gereedschap koopt van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat het vervangen van de MacBook Air batterij eenvoudig zal verlopen.

Geen zorgen wanneer het vervangen van de MacBook Air batterij niet lukt. Je kunt altijd contact opnemen met één van onze vele reparatiespecialisten. Zij staan altijd voor jou klaar om je te helpen bij de problemen waar je tegen aanloopt. Zo sta je er gelukkig niet alleen voor tijdens de reparatie. Je kunt contact opnemen met onze reparatie specialisten door middel van de live klanten service of simpelweg door gewoon te bellen.

MacBook Air batterijen in alle soorten en maten

Op dit moment zijn er veel modellen te verkrijgen wat betreft de MacBook Air. Bij FixjeiPhone ben je aan het juiste adres voor alle soorten MacBook Air batterijen. Beschik je over een MacBook Air 13 inch (Mid 2013)? Geen probleem, wij bieden de MacBook Air A1466 batterij voor een scherpe prijs aan in onze webshop. Daarnaast verkopen wij ook de MacBook Air A1465 batterij (2013-2015) en de MacBook Air A1465 batterij (2012). Naast de batterijen voor de Air variant zijn er ook MacBook Pro batterijen te koop in onze webshop.

Heb je vragen over de MacBook Air batterij?

Onze klantenservicemedewerkers staan altijd voor jou klaar om je te adviseren waar nodig is. Naast het geven van deskundig advies, kunnen onze medewerkers ook al je vragen beantwoorden.

Twijfel je nog steeds over je aankoop? Je krijgt standaard 6 maanden garantie en 14 dagen bedenktijd waardoor je verzekerd bent van kwalitatief goede MacBook Air batterij.

Klanttevredenheid van FixjeiPhone

Het team van FixjeiPhone vindt de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden. Steeds meer mensen kiezen daarom voor onze onderdelen. Wij zijn inmiddels al 7 jaar bezig en weten als geen ander hoe wij klanten tevreden kunnen maken en houden. Bekijk eens de vele positieve beoordelingen van onze klanten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen tevreden is.

Met ruim 100.000+ beoordelingen met een gemiddelde cijfer van 9,2 zij wij dan ook super trots!