Kom je er niet uit?

Davey van FixjeiPhone

FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Naast iPhone onderdelen en gereedschap bieden we sinds kort ook alles aan voor je iPad, Macbook, iMac en zelfs je Samsung! Met ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,0 weet je zeker dat je bij FixjeiPhone aan het juiste adres bent.

Met de reparatie handleidingen van FixjeiPhone kan je zelf je kapotte apparaat repareren door het defecte onderdeel te vervangen voor een nieuwe. In de reparatie handleidingen (met video) zie je stap voor stap hoe je dit eenvoudig zelf kunt repareren! Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag verder!

iPhone laten repareren

Is je iPhone kapot en wil je de snel en vakkundig laten repareren? De specialisten van FixjeiPhone repareren in de meeste gevallen jouw iPhone binnen 30 minuten. We repareren alleen met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit is de reden dat we ook op elke reparatie staand 6 maanden garantie geven. Zo weet je zeker de je iPhone naar wens zal functioneren.

iPad laten repareren

Is je iPad kapot? Laat die dan repareren door de FixjeiPhone. Wij repareren je iPad met onderdelen van de hoogste kwaliteit. FixjeiPhone geeft standaard 6 maanden garantie op de reparatie. No Cure, No Pay! kunnen we jouw iPad niet repareren dan betaal je hier geen extra kosten voor, gelukkig komt dit niet vaak voor!

Moederbord reparatie tarieven

Problemen met je Backlight chip of bijvoorbeeld je Audio chip? Laat je moederbordreparaties uitvoeren door de moederbordspecialist. Het aanmelden van je moederbord reparatie is eenvoudig. Selecteer hier onder je type device voor meer uitleg en mogelijke reparaties die uitgevoerd kunnen worden.

Klantenservice

Heb je een vraag over een bestelling of reparatie? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen pagina, hier vindt je antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je een vraag over een reparatie? Via de live chat zijn wij voor reparatievragen dagelijks bereikbaar.