iPhone XS scherm vervangen

iPhone XS scherm vervangeniPhone XS scherm of OLED kapot en wil je dit zelf eenvoudig fixen met een handleiding (met video)? In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe jij zelf je iPhone XS scherm en OLED kunt vervangen!

In de meeste gevallen zullen problemen met het scherm ontstaan door een harde val van de iPhone, net als bij voorgaande schermen zit ook bij dit scherm het glas al vast aan OLED gedeelte (niet meer nodig om dit zelf vast te maken).

Het vervangen van het iPhone XS scherm en OLED is de oplossing voor:

  • gebarsten glas / scherm van je iPhone XS
  • niet functioneren van touch
  • strepen op het OLED
  • vlekken op het OLED
  • zwart beeld van OLED

Belangrijk tijdens iPhone XS scherm en OLED reparatie:

We adviseren om onderstaande video rustig te bekijken zodat je precies op de hoogte bent van de iPhone XS scherm reparatie. Bij elke iPhone XS reparatie is het belangrijk dat je de proximity sensor kabel niet kapot maakt (verantwoordelijk voor Face ID functie). We raden aan om deze proximity sensor kabel een klein beetje te verwarmen zodat deze wat makkelijker losgaat.

Gebruik ook altijd goed gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat de kans op het beschadigen van een onderdeel minimaal is.

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone XS scherm en OLED reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone XS scherm en OLED vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPhone XS scherm kopen?

Nu je de reparatie video hebt bekeken en de handleiding hebt gelezen ben je exact op de hoogte van alles over de reparatie. Bij een voorgaand type iPhone scherm had je meerdere kleuren, vanaf de iPhone X is er 1 kleur beschikbaar voor alle varianten (zowel de spacegrijs, zilver als de gouden variant hebben allemaal dezelfde kleur van de voorkant van het scherm).

We adviseren om altijd voor een scherm te kiezen van de meest hoge kwaliteit! Je kunt alle iPhone XS onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Melding na vervangen iPhone XS scherm
Na het vervangen van het scherm ontstaat er een melding wanneer dit niet wordt gedaan door een Apple-service provider. Hierdoor zal er een melding (eerste dagen op hoofdscherm en vervolgens bij instellingen) verschijnen. Deze melding heeft geen invloed op het functioneren van het scherm.

Direct aan de slag

Ga tijdens elke iPhone XS reparatie rustig te werk. Het vervangen van je iPhone XS scherm wordt gelukkig gezien als een eenvoudige reparatie en zal ongeveer 20 minuten duren. Het team van FixjeiPhone wenst je dan ook veel succes bij het uitvoeren van deze iPhone XS scherm reparatie!

Kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone XS scherm en OLED vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone XS scherm vervangen

  1. beste, ik heb er nu een problemen met face id. na vervangen is alles goed en werkt, behalf face id functie. cameras zijn werkend, voor en achter. bij instellingen face id pakt het gewoon niet. wat is hier aan de hand, hebt u een oplossen.. alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *