iPhone Xs Max scherm vervangen

iPhone Xs Max scherm vervangen iPhone Xs Max scherm of OLED kapot en wil je dit zelf fixen met een handleiding (en video)? In deze iPhone Xs Max scherm reparatie handleiding laten we je in de video stap voor stap zien hoe je dit kunt fixen.

Het ontstaan van problemen met het scherm ontstaan meestal door een harde val van de iPhone. Het OLED gedeelte zit vast aan het glas van het iPhone scherm (bestaat uit 1 module, niet nodig om zelf vast te maken).

Het vervangen van het iPhone Xs Max scherm en OLED is de oplossing voor:

  • gebarsten glas / scherm
  • niet functioneren van touch
  • strepen op het OLED
  • vlekken op het OLED
  • zwart beeld van het OLED

Na het vervangen van je iPhone Xs Max scherm en OLED kan je weer genieten van een goed functionerende iPhone Xs Max!

Belangrijk tijdens iPhone Xs Max scherm en OLED reparatie

Bekijk de reparatie video rustig zodat je exact weet hoe je de reparatie moet uitvoeren. Net als bij de iPhone Xs scherm reparatie is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn bij het demonteren van de voorcamera kabel en de proximity sensor kabel (verantwoordelijk voor Face ID functie). We adviseren om de kabel lichtelijk te verwarmen zodat deze makkelijker losgaat en zodat je deze niet beschadigt.

Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone Xs Max reparatie. Het is belangrijk om altijd iPhone Xs Max onderdelen te kopen van de hoogste kwaliteit zodat deze altijd goed functioneren!

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone Xs Max scherm en OLED reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video van het iPhone Xs Max scherm en OLED vervangen goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone Xs Max scherm en OLED vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPhone Xs Max scherm kopen?

Nu je de reparatie video hebt bekeken weet je precies hoe jij zelf het iPhone Xs Max scherm goedkoop en snel kunt repareren. Kies voor het uitvoeren van deze reparatie altijd voor een iPhone scherm van de hoogste kwaliteit zodat deze uitstekend zal functioneren! Voor dit type scherm is er altijd maar 1 variant beschikbaar die op alle kleuren past. Een iPhone Xs Max scherm is dan ook geschikt voor zowel de spacegrijs, zilveren en de gouden variant.

Kies daarom altijd voor een iPhone Xs Max scherm van de hoogste kwaliteit. Je kunt alle iPhone Xs Max onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

We adviseren om bij elke iPhone Xs Max reparatie voorzichtig en vooral rustig te werk te gaan zodat je niets beschadigt. Het vervangen van dit iPhone Xs Max scherm zal ongeveer 20 minuten duren wanneer je onze video volgt. Het team van FixjeiPhone wenst je dan ook veel succes bij het uitvoeren van deze iPhone Xs Max scherm reparatie!

Kom je er tijdens deze reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het iPhone Xs Max scherm en OLED vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *