iPhone XS Max dock connector
HANDLEIDING

iPhone XS Max dock connector vervangen

Dit heb je nodig

Nog 5 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone XS Max dock connector kapot waardoor je het toestel niet meer kunt opladen? Wij laten je precies zien hoe je dit zelf kunt repareren! In de meeste gevallen is een nieuwe dock connector de oplossing wanneer de iPhone XS Max niet meer wil opladen. De dock connector gaat vaak kapot door slijtage van het onderdeel doordat de kabel voor het opladen telkens in en het uit het toestel wordt gehaald tijdens het opladen.

Het is zonde om bij een defecte dock connector direct een ander toestel aan te schaffen wanneer alleen dit onderdeel defect is. Door de iPhone XS Max dock connector te vervangen voorkom je e-waste en bespaar je de kosten van een nieuw toestel. Controleer voor de reparatie altijd als eerst of er geen stof of viezigheid in de oplaadpoort zit wanneer je iPhone niet wil opladen. Stof en vuil kun je gemakkelijk verwijderen met een pincet. Je kunt dit probleem herkennen doordat de lightning aansluiting van de kabel niet meer helemaal in de iPhone gaat.

Het vervangen van de iPhone XS Max dock connector is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • het niet meer willen opladen van de iPhone (controleer eerst op stof of viezigheid)
  • het niet meer of niet meer goed functioneren van de microfoon tijdens het bellen (controleer ook de gaasjes of deze niet verstopt zitten)
  • het niet meer of niet meer goed functioneren van de microfoon tijdens het opnemen van geluid met de dictafoon (controleer ook de gaasjes of deze niet verstopt zitten)
  • het niet meer of niet meer goed functioneren van de luidspreker (controleer ook de gaasjes of deze niet verstopt zitten)
  • het niet meer functioneren van de trilmotor (controleer eerst de trilmotor zelf)

Tegenwoordig zijn er aardig wat iPhones op de markt en is het verschil soms moeilijk te zien. De iPhone XS Max lijkt veel op de iPhone X en iPhone XS, in tegenstelling tot deze modellen heeft de XS Max een groter 6,5-inch scherm. Twijfel je welke iPhone je hebt? Bekijk dan het bericht welke iPhone heb ik, hier kun je eenvoudig je modelnummer matchen met de iPhone die je wilt gaan repareren.

Belangrijk tijdens het vervangen van de iPhone XS Max dock connector

Voordat je begint aan deze iPhone XS Max reparatie is het belangrijk om eerst de video te bekijken. Zo kun je stap voor stap zien hoe je het iPhone XS Max scherm op een veilige manier kunt openen en waar je rekening mee moet houden tijdens de reparatie. Het is bijvoorbeeld belangrijk om extra voorzichtig te zijn met de voorcamera module en de oorspeaker en sensor kabel. Deze beide onderdelen zijn namelijk medeverantwoordelijk voor het functioneren van Face ID. Ook zijn de kabels van het scherm vrij fragiel en kunnen deze kapot gaan wanneer je hier niet voorzichtig mee bent.

Gereedschap en onderdelen die gebruikt worden

Bekijk onderstaande iPhone XS Max dock connector reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even! Bekijk je deze video op een smartphone of tablet? Dan adviseren we om het device een kwartslag de draaien!

iPhone XS Max dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

iphone Xs Max zwart dock connector

3 kleuren

Morgen in huis

 19,95
iPhone XS Max frame sticker
2 beoordelingen

Morgen in huis

 1,95

Morgen in huis

 2,95
FixjeiPhone iPhone Reparatie Set

Meest gekozen

5487 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Repareer de iPhone XS Max dock connector en voorkom e-waste

Door te repareren voorkom je e-waste en stimuleer je de circulaire economie. We kunnen het e-waste probleem niet alleen verhelpen. Samen kunnen we het verschil maken als iedereen zijn steentje bijdraagt. Repareren leert je engineeren en te begrijpen hoe apparaten functioneren. Daarnaast bespaar je ook hoge kosten door langer met je iPhone door te gaan.

Naast het stimuleren van iPhone reparaties biedt FixjeiPhone ook duurzame alternatieven aan in de strijd tegen e-waste zoals refurbished iPhones.

Conclusie iPhone XS Max dock connector reparatie

We kunnen concluderen dat het vervangen van de iPhone XS Max dock connector goed te doen is. Het is wel van belang om voorzichtig te zijn tijdens de reparatie. Het zou namelijk zonde zijn wanneer je het scherm of een ander onderdeel kapot maakt. Volg de reparatie video goed zodat je fouten tijdens het uitvoeren van de reparatie voorkomt. We adviseren altijd om de iPhone Xs Max weer dicht te maken met een nieuwe frame sticker, dit zorgt ervoor dat de iPhone beter beschermd is tegen vuil en vocht. Wij zorgen ervoor dat je een goede uitleg krijgt met kwalitatieve onderdelen en het goede gereedschap en dan kun jij volledig focussen op het uitvoeren van de reparatie.

Heb je nog vragen over deze reparatie naar het kijken van de video? Stel deze vraag dan onder dit bericht of neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen met je reparatie!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord