iPhone Xr simkaart lezer vervangen

iPhone Xr simkaart lezer vervangen

iPhone Xr simkaart lezer problemen en kan hierdoor je simkaart lezer niet meer worden gelezen? Zoals de naam van het onderdeel al zegt leest de simkaart lezer de simkaart. De iPhone Xr is de eerste iPhone waarbij de simkaart lezer te vervangen is zonder dat je moet microsolderen.

Wat belangrijk is om te weten is dat de simkaart lezer het probleem oplost van ”geen simkaart” en niet het probleem van geen service. Wanneer je iPhone Xr wel je simkaart leest en daarna de melding geen service geeft dan is er sprake van een ander probleem. Je kunt meer informatie over het geen service probleem lezen in deze handleiding » 

Het vervangen van de iPhone Xr simkaart lezer is de oplossing voor:

  • verhelpen van de melding van ”geen simkaart”
  • af en toe wegvallen van de verbinding met de simkaart

Belangrijk tijdens de iPhone Xr simkaart lezer vervangen

Het is essentieel om altijd voorzichtig te werk te gaan en voldoende tijd te nemen voor je iPhone Xr reparatie. De iPhone Xr oorspeaker en sensor kabel is een belangrijk onderdeel om je Face ID te behouden. Deze kabel moet je dus voorzichtig behandelen. Bij deze reparatie ga je de connector van de kabel demonteren en vervolgens opnieuw monteren (let op dat je dit extra voorzichtig doet).

Goed gereedschap is het halve werk! Gebruik ook voor deze reparatie gewoon goed iPhone gereedschap zoals je hieronder kunt zien. Om het overzicht tijdens de reparatie te behouden adviseren we om altijd een magnetische projectmat te gebruiken.

Bekijk hieronder welke onderdelen en gereedschap je nodig hebt om de iPhone Xr simkaart lezer te vervangen:

Hier vind je de video waarin de reparatie te zien is. Als de video te snel is raden we aan om de video te pauzeren!

iPhone Xr simkaart lezer vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone Xr simkaart lezer kopen?

Voor de levensduur van je apparaat is het belangrijk dat je gebruik maakt van hoge kwaliteit iPhone Xr onderdelen. Het is belangrijk dat je simkaart lezer stabiel werkt en dat je bereik niet weg valt.

Je kunt alle iPhone Xr onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu heb je geen beeld gekregen hoe je de reparatie moet uitvoeren en welk gereedschap je hiervoor nodig hebt. De reparatie duurt ongeveer 15 tot 30 minuten afhankelijk van het niveau van de reparateur. Wij wensen je veel succes bij het vervangen van de iPhone Xr simkaart lezer.

Kom je er tijdens de reparatie niet helemaal uit of heb je vragen tijdens de reparatie? Stel die dan in onze chat, zodat wij je kunnen adviseren met je reparatie (indien de onderdelen bij FixjeiPhone zijn besteld).

Overige vragen kunnen ook onder dit bericht gesteld worden. Andere reparateurs kunnen hierop reageren en je verder helpen.

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *