iPhone Xr scherm vervangen

iPhone Xr scherm vervangeniPhone Xr scherm vervangen met onze uitgebreide reparatie handleiding met video? In deze video laten wij je in minder dan 20 minuten zien hoe je dit eenvoudig kunt fixen!

In de meeste gevallen is het glas of LCD defect gegaan door een harde val. Het vervangen van het iPhone Xr scherm en LCD is de oplossing voor: 

  • gebarsten glas
  • defecte touch
  • strepen / vlekken op LCD scherm
  • zwart beeld van scherm

Belangrijk tijdens iPhone Xr scherm en LCD reparatie

Het vervangen van het iPhone Xr scherm heeft grote overeenkomsten met de iPhone X scherm reparatie en die van de iPhone Xs. Tijdens deze reparatie is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij de flood illuminator (zit bij de proximity sensor). Deze sensor kabel is belangrijk voor je Face ID functionaliteit.

Probeer tijdens het demonteren van het scherm altijd de iPhone Xr goed te verwarmen zodat het scherm soepel losgaat. Dit heb je nodig voor het vervangen van je iPhone Xr scherm en LCD: 

Bekijk onderstaande iPhone Xr scherm reparatie video goed! Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone Xr scherm en LCD vervangen (video)

Dit product bestellen?

Welk iPhone Xr scherm kopen?

Nu je bovenstaande video hebt bekeken weet je precies hoe jij het iPhone Xr scherm en LCD eenvoudig kunt vervangen in minder dan 20 minuten. Het is belangrijk om deze reparatie altijd uit te voeren met een scherm van de hoogste kwaliteit zodat deze weer uitstekend zal functioneren! Het scherm van de iPhone Xr wordt altijd geleverd in een zwarte variant en is van dezelfde kwaliteit als je normale 6.1 inch scherm.

Voer de reparatie daarnaast altijd uit met het gereedschap dat wij boven de video adviseren. Zo weet je namelijk zeker dat je de reparatie aan het scherm van je iPhone Xr goed kunt uitvoeren en dat je niets beschadigt. Je kunt alle iPhone Xr onderdelen bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je op de hoogte bent van alle informatie over het vervangen van het iPhone Xr scherm ben je klaar voor de reparatie! Het is belangrijk om deze handleiding en video te volgen zodat je geen fouten maakt. De iPhone Xr scherm reparatie zal in de meeste gevallen ongeveer 20 minuten duren en is gelukkig geen moeilijke reparatie. Kies altijd voor onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en de onderdelen uitstekend zullen functioneren!

Heb je verder nog vragen over het iPhone Xr scherm en LCD vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPhone Xr scherm vervangen

  1. Ik krijg mijn scherm er niet vanaf met de zuignap omdat het scherm gebarsten is en de zuignap dus niet goed blijft plakken. Heb je hier nog een ander trucje voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *