iPhone Xr luidspreker vervangen

iPhone Xr luidspreker vervangen Problemen met de iPhone Xr luidspreker zoals het niet afspelen van media geluiden? Bekijk dan deze uitgebreide iPhone Xr luidspreker reparatie handleiding waarin wij je stap voor stap laten zien hoe je dit eenvoudig kunt vervangen!

Het vervangen van de iPhone Xr luidspreker is de oplossing voor: 

  • niet kunnen afspelen van media geluiden
  • niet afspelen van de beltoon / geluiden bij meldingen
  • geen geluid tijdens handsfree bellen

Deze iPhone Xr reparatie wordt gezien als een eenvoudige reparatie die ongeveer 15 minuten zal duren. Volg onze video tijdens de reparatie goed zodat je geen fouten maakt tijdens het vervangen van de luidspreker.

Belangrijk tijdens iPhone Xr luidspreker reparatie

Net als bij alle andere iPhone Xr reparaties is het belangrijk om goed iPhone gereedschap te gebruiken zodat je de iPhone goed kunt open maken en niets beschadigt. Bekijk hieronder de onderdelen en het gereedschap wat je nodig hebt voor de iPhone Xr luidspreker reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone Xr luidspreker vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welke iPhone Xr luidspreker kopen?

De luidspreker is een belangrijk onderdeel van de iPhone Xr. Vandaag de dag wordt er meer muziek geluisterd dan ooit en het goed functioneren van de luidspreker is dan ook belangrijk. Kies altijd voor een luidspreker van de hoogste kwaliteit zodat je hier zorgeloos van kunt genieten.

Je kunt alle iPhone Xr onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je onze reparatie video hebt bekeken en de handleiding hebt gelezen ben je klaar om de iPhone Xr luidspreker zelf te gaan vervangen! Ga tijdens de reparatie altijd rustig te werk en zorg dat je niets beschadigt.

Vanzelfsprekend kun je als klant van FixeiPhone altijd contact opnemen met een van de specialisten via onze chat mogelijkheid. Zij kunnen je extra advies geven over de reparatie (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je verder nog vragen over het vervangen van de iPhone Xr luidspreker? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *